TermékekAkril, műanyag, karabineres fényképes kulcstartó - álló

Karabineres, fényképes kulcstartó, álló - Vidd magaddal szeretteidet saját fényképes kulcstartódon!

A két plexi lap közé illesztett egyedi fényképpel egyénivé varázsolhatod a fényképes akril kulcstartódat. Tervezd meg az egyedi fényképpel ellátott plexi kulcstartódat még ma!
Akril, műanyag, karabineres fényképes kulcstartó - álló
Már 1290 Ft - tól
A két plexi lap közé illesztett saját, egyedi fényképeddel egyénivé teheted kulcscsomódat. Tervezd meg és rendeld meg online az egyedi fényképpel ellátott karabineres kulcstartódat!

Teljes mérete: 35 x 45 mm
Műanyag kulcstartó fém karabinerrel és karikával

A kulcstartó mindkét oldalára helyezhető kép, mérete: 35 x 45 mm
A fényképek kialakításában is teljesen szabad kezet kapsz! A kreatív fényképszerkesztő programunk segítségével, szabadon forgathatod és keretezheted és feliratozhatod a fényképes kulcstartóra kerülő fényképedet!

Fényképes kulcstartó - Olyan egyedi és személyre szabott ajándékot keresel, ami valóban hasznos és nem a fiók mélyén fog landolni? .. mi segíthetünk?


Lepd meg szeretteidet egy saját fotóddal, kedves képeddel ellátott karabineres kulcstartóval! Segítségével mindenki nap mint nap magával hordozhatja kedvenc fényképét, emlékeit, ráadásul a kulcscsomó megtalálását is megkönnyíti. Ugye, hogy nem mindennapi ez az ajándék?


Tervezd meg a saját, egyedi fényképes, fém karabineres kulcstartódat! Ajándékod legyen egyedi és személyre szabott!
Műanyag (fém karabineres) fényképes kulcstartó saját kedvenc fotóddal nyomtatva két oldalon, termékinformáció

On-line ajándéktervezőnk segítségével a kulcstartó megalkotása roppant egyszerű és gyors ...
Műanyag ( Akril ) kulcstartó, 2 db képpel,
A két plexi lap közé illesztett képpel,
Mérete: 35 x 45 mm,
Műanyag kulcstartó fém karabinerrel és karikával,
Ajánlott képfelbontás: 0,08 mp és 72-300 dpi,
Strapabíró, kopásálló külsővel!
A fényképet magas fényű, kiváló minőségű papírra nyomtatjuk
Az ár nem tartalmazza a választható képek, feliratok díját, illetve a házhoz szállítás költségét!
Szállítási idő: 2-3 munkanap,
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák,

Kérjük, ügyelj a feltöltött képek minőségére és a szövegek nyelvtani helyességére, mert az ezekből adódó minőségi hibákért felelősséget nem tudunk vállalni.


Az egyedi fényképes, műanyag (fém karabineres) alapú kulcstartó, egy minden napos használatra alkalmas, személyre szabott kedves ajándéktárgy, mely kiválóan alkalmas fotók, karikatúrák, szövegek megjelenítésére! A kulcstartód is legyen egyedi!


Egyedi, személyre szabott fényképes plexi, fém karabineres kulcstartóink ideális választás azoknak, akik távol az otthontól is szeretnének egy pillantást vetni szeretteikre, szerelmükre. Most akkor zsebre vághatod szeretteidet, és még a kulcsaidat is tartani fogja a praktikus műanyag kulcstartó.

Akril, műanyag, karabineres fényképes kulcstartó - álló oldalak

Az alábbi helyekre tölthetsz fotót, feliratot.
Akril, műanyag, karabineres fényképes kulcstartó - álló - elejeeleje
Akril, műanyag, karabineres fényképes kulcstartó - álló - hatuljahatulja

Neked ajánljuk

Szinte már igazi retro ajándéknak számít a jól ismert műanyag (akril, plexi), fém karabineres egyedi fényképes kulcstartó ...

Hogy készül a fényképes kulcstartód? A fényképet a kulcstartó tokba illesztjük, majd az előlapot (ablakot) egyszerűen bepattintjuk. A szállítás során az előlap a tokba van bepattintva, közte a fényképekkel.

Vidd magaddal szeretteid, kedvenceid legsikerültebb felvételeit az egyedi fényképes műanyag kulcstartódon! Készíts meghitt családi pillanataitokról, kedves emlékeidről, szeretett házi kedvencedről saját, egyedi fényképes kulcstartót.

Díszítsd a fényképes kulcstartódat szeretteid képével, hogy mindig együtt lehessetek! Műanyag alapú, kétoldalas, egyedi fényképes, fém karabineres kulcstartók.

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...