TermékekAsztali naptár 13,5 x 21 - Retro

Asztali naptár 13,5 x 21 cm retro típusú, a legszebb pillanataitokról akár magadnak, vagy ajándékba!

Asztali naptár 13,5 x 21: Retro. Egyedi fényképes asztali naptár készítése szeretteidnek, barátaidnak. Tervezd meg egyedi naptáradat gyorsan a legszebb pillanataitokról akár magadnak, vagy ajándékba!
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro
Már 4390 Ft - tól
Fotónaptárak: asztali kivitel, 13,5 x 21 cm - Egyedi fényképes asztali naptár - 2017 évre

Minden egyes hónap valamilyen kedves emléket idéz fel mindannyiunkban asztali naptárunkat lapozgatva és mindig valami újat is tartogat. Kísérd figyelemmel az idő múlását úgy, hogy közben legkedvesebb emlékeitek, legszebb perceid, szerelmed kedves arca, házi kedvenced tuti fotója, gyermeked, unokád, legjobb barátod pillanatai elevenednek újra. Életed képekben az íróasztalodon, asztali naptáron!

Ha már leválogattad a képeidet, legjobb fotóidat és tetszik egy naptársablon, akkor már csak pár lépés és szerkesztheted is az egyedi asztali fotónaptáradat! Válaszd ki, hogy milyen méretben és formátumban, egyedi dizájnban szeretnéd elkészíteni a naptárat, majd utána döntsd el, hogy mi legyen a kezdőlapodon, asztali naptárad nyitólapján!

Az alap beállítások után már kezdheted is a naptárad szerkesztést!


Szerkeszd meg egyedi fényképes asztali naptáradat könnyedén, egyszerűen és gyorsan!
Asztali fotós állítható határidőnaptár-nyomtatott, spirálozott kivitel, egyedi fényképpel termékinformáció ...

  • Asztali naptár mérete: (13,5 x 21 cm)
  • Formátum: asztalra helyezhető tartóval, fekvő formátum
  • Kötészet: spirálozott kivitel
  • Terjedelem: 12 hónap, fedőlap (nyitólap) + 12 lap
  • Alapanyag: a fedőlap és a belső lapok kiváló minőségű 250 g/m² fényes műnyomó papírból készülnek
  • Naptár borítás: a naptár nyitólapja átlátszó, minőségi pauszpapírral fedve, borítva
  • Típusok: Letölthető széles dizájnválaszték
  • Szállítási idő: 2-3 munkanap,
  • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák,
  • Az ár tartalmazza a választható naptár dizájnokat, de a szövegek, napok megjelölését, illetve a szállítás költségét nem!


Kérjük, ügyelj a feltöltött képek minőségére és a szövegek nyelvtani helyességére, mert az ezekből adódó minőségi hibákért felelősséget nem tudunk vállalni.

Az egyedi fényképes asztali fotós állítható határidőnaptár-nyomtatott, spirálozott kivitelben egy minden napos használatra alkalmas, személyre szabott kedves ajándéktárgy, mely kiválóan alkalmas kedvenc fotóid, karikatúrák, kiemelt jeles napok megjelenítésére! Továbbá egy valóban praktikus használati tárgy, nem beszélve arról, hogy asztalodon nap mint nap megelevenednek legkedvesebb pillanataid, gyermeked, kedvesed, szerelmed, unokád, legjobb barátaid! Vidám emlékeid tündöklő lapokon az asztalodon!


Lakás- és irodai dekorációk szükséges kelléke ez a rendkívül szép, egyedi, és egyben roppant praktikus, valóban kreatív, személyes ajándék, mellyel bármikor örömet szerezhetsz a nagyszülőknek, szülőknek, barátaidnak, kollégáknak, de egy impozáns céges ajándék is lehet.

Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro oldalak

Az alábbi helyekre tölthetsz fotót, feliratot. A termék megrendeléséhez minden oldalra szükséges képet vagy feliratot elhelyezni
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - ElőlapElőlap
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - JanuárJanuár
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - FebruárFebruár
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - MárciusMárcius
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - ÁprilisÁprilis
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - MájusMájus
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - JúniusJúnius
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - JúliusJúlius
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - AugusztusAugusztus
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - SzeptemberSzeptember
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - OktóberOktóber
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - NovemberNovember
Asztali naptár 13,5 x 21 - Retro - DecemberDecember
Szinte már egy igazi retro ajándéknak számít a jól ismert egyedi fényképes asztali naptár (retro, 13,5 x 21 cm) ...

A 13,5 x 21 cm-es spirálos kivitelű, fekvő asztali határidőnaptár minden íróasztalra tökéletesen passzol. Sőt, amellett, hogy a legfontosabb teendőidet, a jeles napokat is beleírhatod, még a számodra kedves képeidet is elhelyezheted minden hónaphoz külön, külön. Lepd meg, ajándékozd meg szeretteidet vele az év bármely időszakában, hiszen az asztali egyedi fényképes naptár nem csak karácsonyi, Télapó (Mikulás) ajándék lehet, hanem adhatod születésnapra, és minden egyéb kiemelkedő alkalomra.

Az egyedi fényképes asztali fotónaptárad megjelenését kedvenc képeid, saját emlékeid teszik valóban egyedivé, igazán személyessé. Továbbá, hogy még jobban ragozhassad naptárad egyediségét, saját elképzelésed szerint szövegezheted minden oldalát a fényképeknél, illetve a jeles, számodra fontos napokat is megjelölheted.

Az egyedi fényképes, asztali fekvő határidő naptár a lakás, vagy az iroda kiemelt ékessége lehet, de bárhol is jelenjen meg, mint egyedi, saját fotóval díszített lakberendezési tárgy, szemet gyönyörködtető látványt nyújt!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...