TermékekAsztali óra - kerek, fényképes ébresztőóra

Asztali óra - kerek: Ébresztőóra, hogy a nap is mindenkinek jobban kezdődjön!

Asztali kerek óra, ébresztőóra, egyedi fényképpel ellátva. fényképes óra meglepetésnek, ajándéknak.
Asztali óra - kerek, fényképes ébresztőóra
Már 3990 Ft - tól
Jó reggelt!

Nehezen bírsz felkelni reggel az ágyból, mert már immunis vagy a jelenlegi ébresztőórádra, vagy egyszerűen csak unod a megszokott csörömpölést, és valami bombabiztos ébresztőt keresel magadnak, szerettednek, barátodnak? Akkor válasszad az egyedi fényképes, különleges meglepetésünket, ébresztőóránkat!

Ezzel az egyedi fényképes ébresztőórával biztosan jól indul a nap, pláne ha szeretteink fényképe mosolyog vissza ránk. Bármely alkalomra igazi meglepetés, legyen az születésnap, Anyák napja vagy akár karácsony. Egy biztos, nagy örömöt fog okozni a megajándékozottnak.


Időtálló egyedi alkotás a fényképes ébresztőóra!

Az idő múlik, az emlékek viszont megmaradnak, köszönhetően az egyedi, fényképes ébresztőórának. A fényképes ébresztőóra készítés, annak ajándékozása, megrendelése egyre népszerűbb, hiszen ezzel az asztali dekorációval rendkívül hangulatossá teheti mindenki az otthonát, éjjeli szekrényét!

Válaszd ki kedvenc, legjobban sikerült fényképedet számítógépedről, telefonodról, amelyet szeretnél elhelyezni az ébresztőóra számlapjára, majd készítsd el egyszerűen az online szerkesztő programunk segítségével! Lepd meg egyedi fényképes ébresztőórával családtagjaidat, barátaidat, szeretteidet, hiszen ez egy igazán személyes ajándék lesz bármilyen kiemelt alkalomra!
Termékinformáció

- Műanyag borítású
- Ébresztős óra
- Fehér színű
- Ajánlott képfelbontás min. 200-300 dpi.
- Elem nélkül szállítva
- Szállítási idő: 3-5 munkanap

Neked ajánljuk

Nehezen indul a reggel?

Nem ébredsz fel magadtól? Gyakran késel a munkából? Válassz egy fényképes ébresztőórát kínálatunkból, hogy biztosan induljon számodra és szeretted, barátod részére is egyaránt a nap!

Az ébresztőóra manapság minden háztartás fontos része, hiszen a mai rohanó világban mindig mindenhová időre kell megérkeznünk, megjelennünk. Az ébresztőóra hangja az első, amit a reggel során általában meghallunk. Sokan hajlamosak a visszaalvásra is. Kutatások szerint a mobiltelefon állandóan jelen van az életünkben és éjszaka nem egészséges az ágyunk közelében bekapcsolva hagyni. Így érdemesebb ébresztőórát vásárolnunk a reggel elindításához.

Ha Te is szeretnél egy ilyen egyedi fényképes ébresztőórát vásárolni, ha szeretnéd meglepni családtagodat, barátodat, szerelmedet vele, akkor rendeld meg most, a siker garantált lesz! Kezdjük szerettünk fényképével, mosolyával, kedves, poénos képével az unalmas hétköznapokat!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...