TermékekDupla bögre, szív alakú fülekkel

Dupla bögre, szív alakú fülekkel - Mi más lehetne szebb szerelmi vallomás mint a fényképes bögre!

Kiváló minőségű porcelán, szív fülű fehér, fényképes dupla bögre. Szívesen nézegetnéd teázás közben kedvenced vagy családod fotóját? Kedves ajándék mindenki számára. A szerelmesek nagy kedvence!
Dupla bögre, szív alakú fülekkel
Már 4990 Ft - tól
A szerelem nem egy, hanem csak az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk. Ajándékozz egyedi fényképes dupla, szív fülű bögrét!

Mi más lehetne szebb szerelmi vallomás szerelmednek, mint az egyedi fényképes szív fülű, dupla bögre. Két bögre egy képpel. Szerelmünket egy ilyen bögrével megajándékozni születésnapjára, Karácsonyra, ballagására, neve napjára, Húsvétra vagy Valentin Napra, igazi meglepetés, egy szívből jövő szerelmi vallomás.

Kezdjétek a napot együtt egy forró habos kakaóval, egy finom, forró teával vagy egy íncsiklandozó kávéval, ebből a kedves, szerelmes bögréből, mely nap mint nap szebbé varázsolja majd a reggeleteket.

Nincs is annál szebb ajándék, mint a már átélt emlékeket, ismét újabb emlékképekké varázsolod!


Nem csak a Valentin napra, nem csak akkor esik jól egy kedves, szerelmes ajándék életünk párjának, hanem bármilyen alaklomra, jeles ünnepre, vagy csak egyszerűen meglepetésnek.
Dupla bögre, szív alakú fülekkel, fehér kerámia termékinformáció ...

- Rendelhető szín: Fehér
- Mérete, űrtartalma: 2 x 2.5 dl
- Magasság: 9,5 cm
- Átmérő: 8,2 cm
- Anyaga: minőségi, magasfényű porcelán
- Mosogatógépben mosható, mikrózható
- Ajánlott képfelbontás minimum: 960 x 800 pixel (200-300 dpi)
- Szállítási idő: 1-3 munkanap

Kérjük, figyelj oda a feltöltött képek minőségére és a szövegek nyelvtani helyességére, mert az ezekből adódó minőségi hibákért felelősséget nem tudunk vállalni!

Ajándékozz egy személyre szabott romantikus ajándékot! Kiváló minőségű 3 dl-es szív fülű, dupla, fehér, fényképes bögre. A szerelmesek kedvence!

Neked ajánljuk

Egymásba illeszthető páros bögre, egyedi fényképpel, fehér kerámia! Szeretnéd meglepni párodat egy igazán különleges ajándékkal?

Miért nem leped meg egyúttal magadat is egy dupla, szív fülű bögrével? A páros fotó bögre, egyedi fényképpel, szív alakú fülekkel (mint, ahogy a neve is mutatja) két darabból áll, így egyikőtöknek sem kell lemondani a reggeli közös kávézás boldog élményéről.

Ha egy igazi, férfias ajándékra vágysz vagy szeretnél megajándékozni valakit, akkor ideális, eredeti meglepetés, ajándék apunak, nagypapinak, sógorodnak, öcsédnek, bátyádnak legjobb haverodnak! Helyezz el rajta valami kedveset, vicceset vagy szépet és a finom söröcske még jobban fog esni mindenkinek ebből a söröskorsóból!

A fehér színű, 2 x 2.5 dl-es kerámia söröskorsó, amelynek oldalát a saját fényképeddel, fotóddal díszítheted, mindig a legjobb választás lesz az ajándékozáshoz. A nyomat teljesen sík, nem lehet a söröskorsón kitapintani, rajta a kép nem fakul meg, nem repedezik, nem pattog le a felületről. Mikróban és mosogatógépben egyaránt használható!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...