TermékekFém kulcstartó téglalap, kerekített

Fém kulcstartó téglalap kerekített - Vidd magaddal szeretteid, fényképes fém kulcstartó formájában!

Fényképes fém kulcstartó, téglalap alakú. Olyan ajándékot keresel, ami valóban hasznos és praktikus isi? Akkor az egyedi képes fém kulcstartót válaszd. Mindig ott lesz szeretteid, barátaid zsebében!
Fém kulcstartó téglalap, kerekített
Már 2290 Ft - tól
Válaszd ki! Tervezd meg! Egyedi fényképes fém kulcstartó. Kiváló egyedi ajándék saját képpel, fotóval.

Vidd, hord magaddal mindig szeretteid, legjobb barátaid, házi kedvenceid legsikerültebb fotóit az egyedi fényképes kulcstartódon! Készíts családodról tuti fotókat, örökítsd meg legjobb pillanataitokat és díszítsd a kulcstartódat velük, hogy mindig, mindenhol együtt lehessetek! Szerezz magadnak, szeretteidnek örömöt!

A fényképes fém kulcstartódat saját fényképpel, egy kedves fotóval, grafikával, szöveggel is dekorálhatod, díszítheted egyedileg a szuper tervezőprogramunk segítségével. Az online kreatív szerkesztőprogramunk segít neked abban, hogy könnyedén és gyorsan megtervezhesd a fém kulcstartódat. Így teheted még egyedibbé a fényképes kulcstartódat. Ajándékozd meg a személyre szabott egyedi fényképes kulcstartóddal azt, aki igazán közel áll hozzád. Csak hozzá, csak neki szóljon meglepetésed!
Egyedi fém kulcstartó, téglalap alakú, kerekített, saját fényképpel nyomtatva, termékinformáció

  • Nyomtatott fém kulcstartó, téglalap alakú
  • Termék: Fém kulcstartó színes fotóddal
  • Anyaga: Ezüst színű, fém kulcstartó
  • Csomagolás: Díszdobozba csomagolva
  • Ajánlott képfelbontás: 0,08 mp és 72-300 dpi
  • Az ár nem tartalmazza a választható képek, feliratok díját, illetve a házhoz szállítás költségét!
  • Szállítási idő: 2-3 munkanap
  • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák


Kérjük, ügyelj a feltöltött képek minőségére és a szövegek nyelvtani helyességére, mert az ezekből adódó minőségi hibákért felelősséget nem tudunk vállalni.


Az egyedi fényképes, műanyag (plexi) alapú kulcstartó, egy minden napos használatra alkalmas, személyre szabott kedves ajándéktárgy, mely kiválóan alkalmas fotók, karikatúrák, szövegek megjelenítésére! A kulcstartód is legyen egyedi!

Egyedi, személyre szabott fényképes plexi kulcstartóink ideális választás azoknak, akik távol az otthontól is szeretnének egy pillantást vetni szeretteikre, szerelmükre. Most akkor zsebre vághatod szeretteidet, és még a kulcsaidat is tartani fogja a praktikus műanyag kulcstartó.
Melyik fényképes ajándéktárgy lehet annyira kiváltságos, hogy mindig a gazdája közelében lehessen? A fényképes fém kulcstartó!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...