TermékekFestmény - 100x40 cm vakrámával

Fotófestmény 100x40 cm, vakrámával - Online vászonkép, fotófestmény készítése saját fotódból!

Fotóból festmény készítése pár kattintással - Új, egyedi és értékes megoldás Neked- Életed képei fotófestményen. Fotódból festmény, fotófestmény digitális ecsettel ... és az emlék örök marad!
Festmény - 100x40 cm vakrámával
Már 38490 Ft - tól
Festmény saját digitális képedről, fotódról?

Most lehetséges, ha van egy jó minőségű fotód, akkor mi festményt varázsolunk Neked belőle 100 x 40 cm-es méretben, vakrámázva! Ajándékba Karácsonyra, nászajándékba vagy akár egy szülinapra is valóban egyedi és remek ajándék ötlet lehet szüleidnek, barátaidnak, nagyszüleidnek. Tedd vele egyedivé szobád falát, varázsold át irodád, nappalid hangulatát, legyen előszobát igazán eredeti, legyen valóban nagyon tuti!

Digitális ecsettel készítjük el saját digitális fotódból egyedi fotófestményedet és a végeredmény olyan, mintha eredeti festmény lenne. Akármelyik fotódról elkészítjük saját festményedet, legyen az gyermekportré, esküvői kép, a kedvenc háziállatod, a szeretett otthon, város vagy tájkép, vagy csak életkép egy emlékezetes pillanatról, nagyszüleidről, dédszüleidről, gyermekeidről, unokáidról ...

A festményeket digitális ecsettel, direkt az erre a célra kifejlesztett programmal készítjük el számodra, hogy meglephesd szeretteidet, családodat.


Méregdrága festmények helyett van egy igazán tuti tippünk! Tudtad-e azt, hogy Neked is lehet egyedi vászonképed, fotófestményed?


Tudtad-e, hogy a fényképek nyomtathatóak valódi művész vászonra is? Nyomtathatsz legjobb digitális felvételeidből eredeti fotóvászonra képet, fotófestményt? Tudtad, hogy az ilyen formában elkészített fotófestmények rendkívül maradandóak és a rajta elhelyezett, nyomtatott kép - melyet digitális ecsettel készítettünk el - évtizedekig tartós marad, színéből, képerősségéből nem veszít semmit, és az avatatlan szemeknek valóban eredeti, igazi festmény hatása van?

Sokszor vagyunk nehéz helyzetben, hogy vajon mit is ajándékozzunk szeretteinknek ünnepekre, jeles alkalmakra, évfordulókra. Mindenki örömét leli egy olyan egyedi ajándékban, ami ilyen vagy olyan módon belopja magát az ember szívébe. Mi tudunk segíteni Neked abban, hogy a legszívhezszólóbb, legegyedibb ajándékot adhasd szeretteidnek, legjobb barátaidnak.

Vászonképed, fotófestményed elkészítéséhez használd online szerkesztő felületünket, amelyt könnyedén, gyorsan és egyszerűen tudsz kezelni. A Te feladatod kitalálni azt, hogy milyen vászonképet szeretnél rendelni, kiválasztani nyomtatásra a vászonra, megszerkeszteni, összeállítani, majd pedig leadni a megrendelésed a kívánt méretű - akár vakrámára is feszített - vászonfotóra. Mi ingyenes képkorrekciót végzünk a kiválasztott digitális képeden, hogy a végeredmény minél tökéletesebb, szebb és festmény hatásúbb legyen. Olyan lesz, mintha egy igazi festőművész festette volna! Köszönhető ez, digitális ecsetünknek, kiváló programunknak.


Képed feldolgozása során, a képed beállításánál képkorrekciókat is használunk, és ...

 • beállítjuk a megfelelő méretarányt,
 • javítjuk, korrigáljuk a színeket,
 • beállítjuk a megfelelő élességet, kontrasztot
 • lehetőség szerint javítunk a fehéregyensúlyon,
 • minél természetesebbé igyekszünk tenni a bőrszíneket,
 • ahol csak lehetséges, szükséges, világosítunk, hogy képeid minél élőbbek, élethűbbek lehessenek!

Tudod, nem csak magadnak érdemes egyedi fotófestményt, vászonképet készíttetned, családtagjaid, legjobb barátaid is biztosan büszkén akasztanák ki nappalijuk, szobájuk, irodájuk falára egy emlékezetes közös pillanatotok képét, az Ő legszebb pillanataik, családjuk, házi kedvencük fotóját! Ajándékozz örömöt, lepd meg szeretteidet, csalj igazi mosolyt az arcukra!


Díszítsd lakásodat szeretteidről készült vászonképekkel, fotófestménnyel! A festményekkel ellentétben az egyedi fényképekből készített vászonképek valóban személyesek, és hangulatossá teszik a lakásod, irodád, tárgyalód bármely pontját.

Fotófestmény vakrámával termékinformációk

Egyedi fotófestmény, vászonkép személyre szabva!

 • Festővászon alapanyagra nyomtatva
 • Vakrámával (fa keretre feszítve) készítjük
 • Papír kartonba, stabilan csomagolva szállítjuk
 • Választható hozzá grafika a clipart-ból (képgaléria)
 • Anyaga: Vászon, fotóvászon
 • Mérete: 100 x 40 cm
 • Többféle, különböző méretekben is rendelhető
 • Ajánlott minimális felbontás: 2362 x 3150
 • Tisztítása: Száraz, puha kendővel, portörlővel
 • Fontos! A keretek a képek körül csak illusztrációk, hogy valóságosabban elképzelhesd fotófestményedet!
 • Szállítási idő: 5 - 8 munkanap

Neked ajánljuk

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...