TermékekFluoreszkáló bögre

Fluoreszkáló bögre - Világító (fluoreszkáló) 3dl - es fehér kerámia bögre a konyhába!

Világító (fluoreszkáló) bögre, ha fontos számodra, a különlegesség, a tartósság, a hasznosság, az egyediség. A legjobb választás a fényképes fehér fluoreszkáló kerámia bögre! Képes fluoreszkáló bögre!
Fluoreszkáló bögre
Már 3990 Ft - tól
Fluoreszkáló, világító bögre minden különleges alkalomra! - A fluoreszkáló bögrédet kérheted egyedi felirattal, saját fotóval, képpel!


Különleges kerámia termékre vágysz?! Elég az unalmas régimódi, elavult bögrékből, poharakból korsókból! Vigyél egy kis életet, varázslatot világodba! Lepd meg nagyszüleidet, szüleidet, barátaidat egy bögrével, ahol egyetlen unokájuk, gyermekük, barátjuk, szerelmük mosolyog vissza! Vagy csak úgy egyszerűen ajándékozd meg párodat egy kacér üzenettel, saját szöveggel, idézettel, rajtad múlik!

Világító pohár, bögre - Rendkívül látványos, biztonságos, logózható vagy saját képpel díszíthető fehér kerámia bögre. Vigyél fényt a partiba, legyen az születésnap, házibuli, eljegyzés ...

Egyedi, sötétben is világító kerámia bögre készítése. A bögrén az általad feltöltött grafika, fotó jelenik meg, ami a sötétben is világít. Állítsd össze, szerkeszd meg és rendelj most online egy kattintással fluoreszkáló bögrét. Fényképes ajándék fluoreszkáló, foszforeszkáló bögre saját kedvenc képeddel, grafikával, felirattal, házi kedvenced fotójával. Egyszerűen varázslatos, kedves és egyben praktikus ajándék a reggeli ébresztő kávéhoz!!

Egy igazi kuriózum, különlegesség ez a fluoreszkáló bögre, mivel a sötétben fantasztikusan szépen világit. Különleges alkalmakra ünnepekre egy igazán egyedi, személyes ajándék lehet, legyen ez születésnap, névnap, Karácsony, évforduló vagy ballagás. Ezzel az egyedi fluoreszkáló bögrével biztos a siker!


Fluoreszkáló bögre - Ez az extrém bögre a sötétben is látható. A rajta elhelyezett kép világít, meglepve ezzel a megajándékozottat. A hatás nem fog elmaradni!
Fluoreszkáló bögre termékinformációk ...

- Egyedi fényképes ajándék, saját fotóval
- Fluoreszkáló fehér kerámia bögre
- A bögre 3 dl-es
- Fehér színű
- Mosogatása kézzel ajánlott, mikrózható!
- Ajánlott képfelbontás: 950 x 800 pixel (200-300 dpi)
- Szállítási idő: 1-3 munkanap
- Áraink az ÁFA-t tartalmazzák,

Kérjük, ügyelj a feltöltött képek minőségére és a szövegek nyelvtani helyességére, mert az ezekből adódó minőségi hibákért felelősséget nem tudunk vállalni.

Az egyedi, személyre szabott fényképes fluoreszkáló bögre egy ideális választás azoknak, akik otthon a konyhában is szeretnének egy pillantást vetni szeretteikre, szerelmükre.


Te, online megtervezed egyedi fényképes, fluoreszkáló fehér bögrédet, mi pedig elkészítjük azt részedre és kiszállítjuk Neked! A siker garantált!

A nálunk rendelhető prémium minőségű fluoreszkáló (foszforeszkáló) bögréknek a teljes felülete, és a füle is fehér. Fültől-fülig 8 cm magasságban az oldalán egy speciális bevonat található aminek a felületére szublimáljuk a kedvenc képedet, fotódat.

Nappali fénynél a fotók tisztán láthatóak, kivehetőek, a fluoreszkáló réteget teljesen elfedik. A sötétben, félhomályban a bögrére felvitt fényképek sötétebb részei sötéten, a világosabb részei pedig zölden világítva, foszforeszkálva (fluoreszkálva) jelennek meg. Egyedi és személyre szabott, ötletes fényképes ajándék, meglepetés lehet egy vicces szöveggel fotóval ellátva. Karácsonyra, születésnapra, ballagásra, névnapra, bármilyen eseményre, jeles ünnepre egy igazán ritka és egyedi képes ajándék lehet szeretteidnek, barátaidnak!
Prémium minőségű egyedi fényképes, fényre fluoreszkáló fehér bögre készítése, rendelése! Bögre fluoreszkáló felülettel. Egyedi fényképes fluoreszkáló bögre ...

Fluoreszkáló fehér bögre - Különleges és egyben feltűnő, kedves ajándék a fluoreszkáló képes bögre, amely világít a sötétben, hogy akkor is látható legyen felületén mindenki számára az általad feltöltött kép, kedvenc fotód. Így nem maradhat soha észrevétlen! Készíts most, személyre szabott fényképes, fluoreszkáló fehér bögrét, és őrizd meg az emlékeidet örökre!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...