TermékekFőzőkötény felnőtt

Főzőkötény több színben is felnőttek részére, az igazi konyhatündérek számára!

A fehér és színes főzőkötényeket egyedivé teheted saját fényképeddel, dekorálhatod logóval, grafikával, emblémával, így varázsolva egyedi személyes ajándékká az ünnepekre, alkalmakra. Konyhatündérek!
Főzőkötény felnőtt
Már 2890 Ft - tól
Egyedileg díszíthető fényképes konyhai kötényt rendelhetsz online tervezőnk segítségével. Elláthatod saját fotóddal, felirattal, vicces grafikával, logóval, rajzzal, egy közös grillparti emlékezetes pillanataival, egy sütés-főzés alkalmával készült kedves képpel.

Általában inden háziasszony (konyhatündér) szeret sütni-főzni, serénykedni a tűzhely körül, de vannak olyan férfiak is, akik szintén a konyha ördögeinek érzik magukat odahaza. Nem is tudnál számukra ennél személyesebb egyedi ajándékkal kedveskedni, mint ezzel a fényképes főzőköténnyel.

Dobhatsz rá egy vicces képet (a megajándékozni kívánt rokonról, barátról) vagy akár egy kedvenc receptjének a leírásával is díszítheted, de a legjobban sikerült főztjének egyik képe is hatalmas sikert hozhat számodra. Sorolhatnám még a végtelenségig a lehetőségeid tárházát, ötleteid végtelen sokaságát, de egy biztos, most is csak a fantáziád szabhat határt!

Rendelj most, az igazi háziasszony konyhájába egy valóban egyedi fényképes, személyre szabott konyhai kötény! Természetesen, a párodat is meglepheted egy egyedi főzőköténnyel, hátha így még nagyobb kedvet kap a sütéshez-főzéshez, grillezéshez.


Egy dolog biztosan garantált, a megajándékozott a vendégeket nem csak a főztjével fogja lenyűgözni! Légy mindig és mindenhol egyedi!
Az egyedi fényképes kötény tökéletes ajándék a gasztronómia kedvelőinek!

- A fényképes konyhai kötény 100% minőségi pamutból készül!
- Mosható 30/40 fokon kímélő programon
- A/4, A/3- as képpel is rendelhető
- Többféle színválaszték: piros, kék, zöld, rózsaszín, fehér ...
- A kötényt felnőtt és gyermek méretben is megrendelheted
- A felnőtt kötény mérete: 65 x 90 cm
- A gyermek kötény mérete: 50 x 60 cm
- Ajánlott felbontás: 1417 x 945 Pixel
- Szállítási idő: 2 - 3 munkanap

- Az egyedi kötény hátul, derékban összeköthető,
nyakba akasztáshoz kialakított pánttal rendelkezik.

Ajándék tipp: szakácsoknak, cukrászoknak, séfeknek, háziasszonyoknak, illetve mindazoknak, akik szeretnek sütni, főzni.Te miben főzöl odahaza? Az otthonka és a játszóruha ideje réges-régen lejárt. Mára, külön divatja lett a szakácsviseletnek! Légy a saját magad dizájnere! Egy frappáns szöveg, egy saját fénykép kell csupán, hogy elkészíthesd személyre szabott egyedi fényképes konyhai kötényedet!

Főzőkötény felnőtt, színek

A terméket ezen színekben választhatod, rendelheted meg
Főzőkötény felnőtt - bordó bordó
Főzőkötény felnőtt - fehér fehér
Főzőkötény felnőtt - rózsaszín rózsaszín
Főzőkötény felnőtt - sötétkék sötétkék
Főzőkötény felnőtt - sötétzöld sötétzöld

Neked ajánljuk

A fehér és színes főzőkötényeket egyedivé teheted saját fényképeddel, dekorálhatod logóval, grafikával, emblémával, így varázsolva egyedi személyes ajándékká az ünnepekre, alkalmakra. Konyhatündérek!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...