TermékekGravírozott Kulcstartó - Dacia

Gravírozott Kulcstartó, Dacia - Egyedi kulcstartó saját képeddel, fotóddal gravírozva

Rendelj most egyedit, praktikusat, ami igazán maradandó, bármikor magadnál hordhatod, szép és mutatós is egyben! Lepd meg szerettedet egy fotógravírozott és Dacia emblémával ellátott kulcstartóval!
Gravírozott Kulcstartó - Dacia
Már 5490 Ft - tól
Fényképpel gravírozott és Dacia emblémás autós kulcstartó

Mit is rendelhetnél ajándékba, amely egyedi, praktikus, és valóban személyre szabott? Rengeteg olyan dolog, ajándék meglepetés van webáruházunk polcain, amelyekre az előbbi kritériumok megfelelnek, beletartoznak, ám itt most olyan kulcstartót, illetve fotógravírozott fém kulcstartót ajánlunk számodra, ami valóban egyedi, praktikus, és személyre szóló ajándék, meglepetés lehet minden kedves barátodnak, szerettednek.


És hogy milyen formát is öltsön a kulcstartód?

Legyen rajta egy helyes kis kép gyermekedről, unokádról, szerelmedről, kedves barátodról, Dacia autódról vagy annak emblémájáról. Helyezhetsz el rajta továbbá szöveget, esetleg egy poénos, humoros idézet, dátumot is.

A lehetőségeid tárháza végtelen. Válassz digitális fotóidból egy igazán klassz, tuti képet, tölts fel saját egyedi kulcstartódra szerkesztőprogramunk segítségével, szerkeszd meg, és készíttesd el velünk fotógravírozott kulcstartódat!


Lehetőségeid a kulcstartód elkészítésére:

 • kulcstartód egyik fele lehet Dacia autóemblémával gravírozva, míg a másik oldala pedig saját fotóval színesben,
 • illetve fordítva, a kulcstartód saját fotóval gravírozva (fotógravírozás), majd autóemblémával a másik felén színesben.

Fényképpel gravírozott + színes, Dacia autó emblémás kulcstartó termékinformáció

 • Fotó-gravírozott kulcstartó Dacia autóemblémával
 • Fotógravírozás Dacia autó emblémával
 • Lehetőséged van fém kulcstartód hátoldalára kedvesed, barátod, szeretted fényképével ellátott fotógravírozást szerkesztened, rendelned. Kulcstartód előlapján kedvenc autómárkád márkajele foglal majd helyet színesben.
 • Anyaga: Ezüst színű fém kulcstartó
 • Fényképes és gravírozott: Az ár tartalmazza a fotógravírozás és a színes fénykép árát is!
 • Csomagolás: Díszdobozba csomagolva
 • Ajánlott képfelbontás: 0,08 mp és 72-300 dpi
 • Szállítási idő: 2-3 munkanap
 • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák

Fotógravírozott és Dacia autó emblémás kulcstartó. Egyedi fényképes gravírozású kulcstartó mindenféle alkalomra autós ismerőseidnek, rokonaidnak. Hasznos és praktikus, személyre szabható fotógravírozott fényképes ajándék! ajándék. Ajándékozz örömöt!

Neked ajánljuk

Saját fényképeddel vagy autód logójával gravírozott, díszített egyedi fém kulcstartók ...

Dacia autó emblémás kulcstartó - Dacia autó - Dacia kulcstartó - Egyedi képes Dacia kulcstartó - Gravírozott Dacia kulcstartó - Fényképes Dacia kulcstartó - Gravírozott emblémás Dacia gépkocsi kulcstartó - Ajándék Dacia fotógravírozott kulcstartó - Dacia fotó gravírozott kulcstartó - Dacia meglepetés kulcstartó - Egyedi ajándék gravírozott Dacia kulcstartó - Dacia logós kulcstartó - Dacia emblémás kulcstartó, Dacia emblémás, logóval gravírozott egyedi kulcstartó - Fényképes Dacia kulcstartó ... Ajándékod, meglepetésed mindig legyen egyedi! Válassz saját fényképes, gravírozott Dacia kulcstartót ...


A fotógravírozott kulcstartóink erős, tartós és strapabíró kialakításúak, a mindennapi használathoz vannak tervezve.

A kulcstartótest gazdagon krómozott, fényes, ami elegáns megjelenést biztosít egyedi ajándékodnak. Egyik oldalának közepén fényes, matt színű gravírozható, másik oldalán pedig szublimálható lapocska található. Erre a részre kerül a gravírozás, illetve az általad kiválasztott kép vagy logó. A gravírozás nem kopik könnyen, fém színű, jól olvasható és mutatós. A kulcstartókra alkalomhoz illő, esetenként frappáns és vicces szövegeket, dátumot is gravíroztathatsz. Webáruházunk környezetbarát, ezért a kulcstartó csomagolása újrahasznosított papírból készült fekete, elegáns dobozka.

A gravírozott fém kulcstartó az egyik legbiztosabb ajándék tipp számodra! Miért? Mert a legtöbb embernek sok kulcsa, több kulcstartója is van! A gravírozott fém kulcstartónak az elegáns kivitele mellett tartóssága is a legfőbb erénye, éppen ezért a a legbiztosabb meglepetés, ajándék lehet szeretteidnek! ... Fénykép és autó logó, autós embléma gravírozása fém kulcstartóra. Kiváló egyedi, személyes ajándék lehet ballagásra, születésnapra, névnapra, évfordulóra, bérmálásra, karácsonyra vagy bármilyen jeles eseményre, ünnepre.

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...