TermékekGravírozott Kulcstartó - Isuzu

Fotó-gravírozott kulcstartó, Isuzu. Saját fotóval, képpel gravírozva és Isuzu autó logóval díszítve!

Saját képeddel fotó-gravírozott és Isuzu logóval díszített kulcstartó ajándékba autós ismerőseidnek, barátaidnak. Karácsonyra, Valentin Napra, születésnapra, minden alkalomra, minden jeles ünnepre!
Gravírozott Kulcstartó - Isuzu
Már 5490 Ft - tól
Saját fotóddal, egy neked kedves képpel fotó-gravírozott + Isuzu autó logóval díszített egyedi fém kulcstartó!


Mit is rendelhetnél ajándékba, amely egyedi, praktikus, és valóban személyre szabott? Rengeteg olyan dolog, ajándék meglepetés van webáruházunk polcain, amelyekre az előbbi kritériumok megfelelnek, beletartoznak, ám itt most olyan kulcstartót, illetve fotó-gravírozott fém kulcstartót ajánlunk számodra, ami valóban egyedi, praktikus, és személyre szóló ajándék, meglepetés lehet minden kedves barátodnak, szerettednek.

És hogy milyen formát is öltsön a kulcstartód? Legyen rajta egy helyes kis kép gyermekedről, unokádról, szerelmedről, kedves barátodról, Isuzu autódról vagy annak emblémájáról. Helyezhetsz el rajta továbbá szöveget, esetleg egy poénos, humoros idézet, dátumot is.


A lehetőségeid tárháza végtelen. Válassz digitális fotóidból egy igazán klassz, tuti képet, tölts fel saját egyedi kulcstartódra szerkesztőprogramunk segítségével, szerkeszd meg, és készíttesd el velünk fotó-gravírozott kulcstartódat!


Lehetőségeid az Isuzu kulcstartód elkészítésére ...

  • kulcstartód egyik fele lehet Isuzu autóemblémával, Isuzu logóval gravírozva, míg a másik oldala pedig saját fotóddal színesben,
  • illetve fordítva ... a kulcstartód saját fotóddal gravírozva (fotógravírozás), majd Isuzu autóemblémával a másik felén színesben.


Egyedi fotó-gravírozott kulcstartóink erős, tartós és strapabíró kialakításúak, a mindennapi használathoz vannak tervezve!
Saját, egyedi fotóddal, képeddel fotó-gravírozott + Isuzu emblémával, logóval nyomtatott színes, fém kulcstartó termékinformáció

  • Fotó-gravírozott és Isuzu autóemblémával nyomtatott kulcstartó - Lehetőséged van fém kulcstartód egyik oldalára kedvesed, barátod, szeretted fényképével ellátott fotó-gravírozást szerkesztened. Kulcstartód másik oldalán kedvenc autómárkád márkajele foglal majd helyet nyomtatva.
  • Anyaga: Ezüst színű fém kulcstartó
  • Fényképes és gravírozott: Az ár tartalmazza a fotógravírozás árát is!
  • Csomagolás: Díszdobozba csomagolva
  • Ajánlott képfelbontás: 0,08 mp és 72-300 dpi
  • Szállítási idő: 2-3 munkanap
  • Áraink az ÁFA-t tartalmazzák


Kérjük, ügyelj a feltöltött képek minőségére és a szövegek nyelvtani helyességére, mert az ezekből adódó minőségi hibákért felelősséget nem tudunk vállalni.

Gravírozott fém kulcstartó egy neked kedves képpel és Isuzu autó emblémával színesben nyomtatva. Egyedi fényképpel gravírozva és autó logóval színesben nyomtatott kulcstartó mindenféle alkalomra autós ismerőseidnek, rokonaidnak. Hasznos és praktikus, személyre szabható fotó-gravírozott, fényképes ajándék! Ajándékozz örömöt!

Neked ajánljuk

Isuzu autód, gépkocsid logójával, emblémájával színesben nyomtatott és saját fotóddal, képeddel gravírozott, egyedi fém kulcstartók ...

A fotó-gravírozott kulcstartóink erős, tartós és strapabíró kialakításúak, a mindennapi használathoz vannak tervezve.

A kulcstartótest gazdagon krómozott, fényes, ami elegáns megjelenést biztosít egyedi ajándékodnak. Egyik oldalának közepén fényes, matt színű gravírozható, másik oldalán pedig szublimálható lapocska található. Erre a részre kerül a gravírozás, illetve az általad kiválasztott kép vagy logó. A gravírozás nem kopik könnyen, fém színű, jól olvasható és mutatós. A kulcstartókra alkalomhoz illő, esetenként frappáns és vicces szövegeket, dátumot is gravíroztathatsz. Webáruházunk környezetbarát, ezért a kulcstartó csomagolása újrahasznosított papírból készült fekete, elegáns dobozka.

A gravírozott fém kulcstartó az egyik legbiztosabb ajándék tipp számodra! Miért? Mert a legtöbb embernek sok kulcsa, több kulcstartója is van! A gravírozott fém kulcstartónak az elegáns kivitele mellett tartóssága is a legfőbb erénye, éppen ezért a a legbiztosabb meglepetés, ajándék lehet szeretteidnek! ...

Autó logó, autós embléma nyomtatása színesben fém kulcstartóra + saját fényképed, fotód a másik oldalon gravírozva. Kiváló egyedi, személyes ajándék lehet ballagásra, születésnapra, névnapra, évfordulóra, bérmálásra, Karácsonyra vagy bármilyen jeles eseményre, ünnepre.

Isuzu autó emblémás kulcstartó - Isuzu autó - Isuzu kulcstartó - Egyedi képes Isuzu kulcstartó - Gravírozott Isuzu kulcstartó - Fényképes Isuzu kulcstartó - Gravírozott emblémás Isuzu a gépkocsi kulcstartó - Ajándék Isuzu fotó-gravírozott kulcstartó - Isuzu fotó gravírozott kulcstartó - Isuzu meglepetés kulcstartó - Egyedi ajándék gravírozott Isuzu kulcstartó - Isuzus logós kulcstartó - Isuzu emblémás kulcstartó, Isuzu emblémás, logóval gravírozott egyedi kulcstartó - Fényképes Isuzu kulcstartó ... Ajándékod, meglepetésed mindig legyen egyedi! Válassz saját fényképes, gravírozott Isuzu kulcstartót ...Az Isuzu autóról dióhéjban ... A Japán autóipar egyik legnagyobb múltú cége!

A történelem, technológia és szellemiség hagyatékával a háta mögött, az ISUZU a 21. században is úttörő maradt.

A Japán autóipar egyik legnagyobb múltú cégeként, az ISUZU történelme 1916-ig nyúlik vissza. Alapjait a Tokyo Ishikawajima Hajógyártó és Mérnöki cég, valamint a Tokyo Gáz- és Villanyipari cég jelentette. A piaci igényekre reagálva, a vállalat 1922-ben elkészítette japán első hazai gyártású kisteherautóját, a Wolseley A-9 modellt. A vállalat mai nevét 1949-ben vette föl. Az ISUZU nevét egy tokiói folyóról kapta, melynek jelentése ötven csengőcske . A japán autógyártás úttörőjeként az ISUZU MOTORS méltán büszke dicső múltjára.

A második világháború után, lázas tempóban zajlott a fejlesztés és autógyártás az országban. Óriási kereslet volt az ISUZU teherautókra, hogy a mindenféle anyagok, élelmiszerek és egyéb termékek szállítását biztosítsák. Nagy szerepet játszottak a háború utáni újjáépítésben is. Az ISUZU teherautó-gyártás iránti szenvedélye itt gyökerezik. Azóta számtalan változatú modell gördült le a gyártósorról, értve itt személyautókat, teherautókat és buszokat. Minden egyes modell nagymértékben kivette a részét abból, hogy az ISUZU név ma egyet jelent a minőséggel, megbízhatósággal és a rendületlen növekedéssel.

50 évnyi mérnöki tudás, tapasztalat, kutatás és fejlesztés biztosítja az új ISUZU D-Max minőségét és megbízhatóságát.

Az ISUZU pick-up gyökerei 1963-ra nyúlnak vissza, mikor először gördült le az ISUZU gyártósorairól a formabontó ötletek hadát felvonultató ISUZU Wasp típusú pick-up. Az alapvető koncepció, mely az első ISUZU pick-up megépítéséhez vezetett nem volt más, mint az erősödő igény egy olyan minőségi, erős haszongépjármű iránt, mely személyautós megjelenéssel és használhatósággal rendelkezik. A következő 40 évben az ISUZU pick-upok egyre inkább tökéletesedtek, fejlődtek. Rátermettségüket mi sem mutatja jobban, mint az eddig értékesített, több mint 6 millió db ISUZU pick-up. A japánban gyártott kisteherautók közül először az ISUZU új fejlesztése, az ELF kapott dízelmotort. A modell mindig is úttörő volt a kisteherautók között: a rendkívül alacsony padlómagasságú 1974-es modell, a kimagaslóan tágas fülkéjű 1980-as modell, és az első önálló felfüggesztésű 1990-es modell meggyőző újításokat felsorakoztatva lehengerelte a világot.

A 2002-ben bemutatott ELF KR volt az első kishaszongépjármű, ami megfelelt Japán 2003-as, alacsony károsanyag kibocsátási szabványával. 2004-ben az ELF átlépte a négymilliós összesített gyártási számot. 2006-ban végrehajtott modell átalakítás tovább növelte a hagyományos kisteherautó eladásait. Az ELF továbbra is közkedvelt tehergépkocsiként öregbíti az ISUZU hírnevét.

A rendkívül sikeres FORWARD tehergépjármű 1966-ban TY néven gördült le a futószalagról. Jelenlegi nevét 1970-ben kapta. A rövidfülkés FORWARD V 1998-ban a FORWARD MAX-et a következő évben mutatták be. A FORWARD rendkívül megbízhatóságát jól mutatja, hogy az autó alvázát könnyű és középnehéz teherbírású tehergépkocsikhoz 2007-ig használták. A GIGA teherautó család 1995-ben került bemutatásra. Japán első négy légrugós felfüggesztési rendszerét a 1997-es modellévű GIGAMAX tehergépkocsiban alkalmazták először. A korszakalkotó tehergépjárművet 2007-ben, milliméter-hullámú radart alkalmazó technológiával egészítették ki, új utat mutatva a biztonság és a teljesítmény terén.

A személyautók történelme - ISUZU a személyautó gyártás területén is mérnöki úttörő volt. 1953-ban az első Hillman személyautókkal kezdte, majd 1961-ben bemutatta a Bellel-t és 1963-ban a Bellett-et.

1968-ban a Giugiaro által tervezett 117-Coupe meghódította a piacot. A Gemini, a GM és az ISUZU közös tervezése, 1974-ben került először bemutatásra, amit 1981-ben, egy szintén Giugiaro által tervezett modell követett, a Piazza, és egy kompakt összkerék meghajtású terepjáró, a Rodeo Bighorn.

1985-ben az ISUZU bemutatta az FF Gemini-t, és a kaszkadőr jeleneteket tartalmazó reklámja világszerte óriási sikert aratott. Az ISUZU sajátos személyautói, valamint sport terepjárói még ma is népes rajongótábornak örvendenek. (isuzu4x4.hu)

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...