TermékekTéglalap álló egérpad

Téglalap alakú, álló egérpad - Textílszövet felületű, gumi talpú, egyedi egérpad rendelés online

Egy egérpad minden számítógép elengedhetetlen kelléke. Mostanság egyre népszerűbb meglepetés, ajándék az egyedileg elkészíthető fényképes egérpad, amely csúszásmentes szivacsgumiból készül.
Téglalap álló egérpad
Már 2290 Ft - tól
Ki ne használna ma már egérpadot?

Gondoltál már arra, hogy saját fényképeddel, kedvenc fotóddal is díszítheted saját téglalap alakú egérpadodat? Nálunk megteheted!

Egy vicces képpel, szöveggel születésnapra, névnapra kiváló ajándékötlet és természetesen egyedi is. Egy céges bulin kollégáknak saját logóval díszítve, vagy gyermekünk képével a nagyszülőknek, szülőknek minden alkalomra ideális ez a fényképes egérpad. Ne hagyd ki, rendelj most és lepd meg vele szeretteidet!

Egy kedves, vicces képpel, gyermeked, szüleid, barátaid, szerelmed portréjával, szöveggel, üzenettel, versel, idézettel, dátummal születésnapra, névnapra, minden jeles alkalomra találó, praktikus, kiváló ajándékötlet és természetesen egyedi meglepetés lehet.

Egy céges bulira a cég logójával, íróasztalodra szeretteid fényképével, minden kiemelkedő alkalomra ideális ajándék a képes téglalap alakú egérpad.

Rendelj most, téglalap alakú egérpadot szövet felülettel és szivacsos gumírozott talppal a megfelelő tapadásért, az igazán egyedi érzésért. A fényképes téglalap alakú egérpad felülete alkalmas a saját fényképed, kedvenc fotód elhelyezésére, díszítésére. Fényképpel, kedvenc fotóddal, szeretteid portréjával, cégek részére grafikával is megrendelheted a fényképes egérpadot.
Fényképes egérpad téglalap alakú, termékinformáció

  • Téglalap alakú egérpad
  • Textilfelülettel, fényképpel nyomtatva
  • Csúszásmentes szivacsgumi (alsó rétege gumírozott)
  • Ajánlott képfelbontás: 2 megapixel, 72-180 Dpi
  • Színe: Alapszíne fehér (kép nélkül) alja fekete színű
  • Szállítási idő: 1-2 munkanap


Egyedi egérpad rendelés online - Egyedi fényképes kerek egérpad készítése online szerkesztő programmal.

Több féle design kiegészítővel, alkalomhoz illő keretekkel díszítheted az egérpadodat, amelyet feliratozhatsz is! Vigyél vidámságot irodád, szobád asztalára az egyedi fényképes egérpaddal!

Neked ajánljuk

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...