Fényképes ajándékBaby on board matrica

Baby on Board, Baba a fedélzeten - Baba az autóban matrica

Vigyázz rám! Ez a matrica más mint a többi! - Baby on board, Baba az autóban matricák. Egyedi időjárásálló fényképes, névre szóló baba matricák, fiúknak és lányoknak egyaránt. Tedd egyedivé autódat!
Baby on board matrica
Ez a matrica más mint a többi! - Vigyázz rám, Baba az autóban!

A Ti gyereketek a legaranyosabb és a legszebb? Az AjándékABC matricáival a világ legszebb gyermekének a képe kerülhet a hátsó szélvédődre, hiszen ezek a táblák teljesen egyénre szabhatók. A feliratot, a képet, sőt a matrica színét, fazonját, feliratát is te szerkesztheted meg. Az öntapadós matrica ára most ráadásul ellenállhatatlan.

Egyedi, személyre szabott Baby on board, Baba az autóban, vigyázz rám matricák - A babákkal, gyerekekkel való utazás sok nehézséget jelent a szülőknek, és a többi autós szintén sokat tehet azért, hogy ne trauma, baleset és szenvedés, hanem vidám kaland legyen egy autózás.

Baby on board matrica ajánló

A jel, amit az autósok többsége nem ismer


Vagy ha fel is ismeri, fogalma nincs, hogy éppen neki szól, hogy azért jeleznek neki, mert ez neki magának is fontos információ lehet. Néha nagyon passzívan viselkednek. A jel, amiről szó van, pedig ott díszeleg akár a saját autója fenekén is: Baba az autóban - Baby on board!

Az autósok ugyanis többnyire még sosem gondolták végig, miért is figyelmeztetés számukra, ha kisgyerek - netán több kisgyerek - van egy autóban. Legtöbben azt hiszik, arról szól az egész, hogy vigyázni kell, nehogy koccanjunk. Vagy még ennyire sem gondolkodnak el a dolgon. Pedig az autós szülők nem véletlen találnak ki mindenféle formákat arra, hogy felhívják a többiek figyelmét

Mától, ha ilyen jelet látsz egy autón, függetlenül attól, hogy látható-e benne a baba vagy sem, tartsd be az itt leírt figyelmeztetéseket. A babák ugyanis nem mindig látszanak az ülésben. Néha egész picikék. Néha lehanyatlik a fejük, mert alszanak. És néha tényleg nincsenek a kocsiban… de az anyukájukat/apukájukat attól még hazavárják.4 fontos tiltás, amire figyelmeztet ez az egyedi fényképes matrica!

 • NE dudálj feleslegesen! - lehet, hogy a kicsi gyermek nagy nehezen éppen most aludt el. A dudálásoddal pedig felébreszted. Ha a te gyermekedet ébresztené fel valaki egy ok nélküli idegbajos dudálással, te vajon mit tennél vele? Ugyanez vonatkozik rád is. Gondolj csak bele!
 • NE előzgess ész, és jelzés nélkül! - Lehet, hogy az autós előtted egy kicsit ügyetlenkedik az úton, de talán azért, mert az ülésben hátul ülő gyerekek ordítanak, vagy éppen leejtették az életfontosságú akármit, amit a kezükben szorongattak, és most nem jutnak hozzá. Ha a szülő fel akarja venni azt a dolgot, lehet, hogy totojázik a pirosnál, vagy egy kicsit bizonytalanabb lesz. Hidd el, kibírod! Ne veszélyeztesd az ő életüket, ha már a magadé nem szent.
 • NE parkolj rájuk, ne állj rá! - Pláne ne parkolj be előttük arcátlanul. Egy babakocsi két autó között való áttolásához, vagy egy gyerek a babakocsiból az ülésbe való átrakásához nagy hely kell. Akkora, hogy rendesen nyitható legyen az ajtó. Ha ráparkolsz az ajtóra, az anyuka képtelen lesz betenni a babát a kocsiba. Gondold el ezt egy kis esőben, két gyerekkel. …
 • NE szitkozódj, ne káromkodj! - A baba az autóban akár bőghet is, akár be is kakilhat, rettentő ordőrrel beterítve az utasteret, sőt akár valami baja is lehet. Ilyenkor a sofőr egészen meggondolatlan dolgokat kell hogy műveljen. Ki kell hogy szálljon, meg kell hogy fogja a gyermeket, és ezt akár a legforgalmasabb utcán kell megtegye. Ne akadj ki ezen, hiszen általában az ok igen fontos, és ez az autó tovább is halad, amint elhárította az akadályt, nem úgy, mint az egyszeri öcsi, aki csak hamburgerezni ugrik be egy kicsit, kivágva az elakadást jelző lámpát, azért akad miatta az egész kocsisor. Lehetőleg ne kiabálj bunkó szövegeket a nyitott ablakon, hiszen a kicsik megtanulhatják a káromkodást. (Reméljük, ez esetben ezekből a gyerekekből lesznek azok a mai fiatalok akik idős anyukádat illetik majd először ezen szavakkal!)


Mindezek ellenére azonban a felmérések szerint (brit tudósok) a sofőrök 80%-a óvatosabban közelíti meg a figyelmeztetőtáblával ellátott autókat! Te is tapasztaltál már hasonlót? Vezetés közben Te másképpen viszonyulsz azokhoz az autókhoz, amiken baba az autóban matrica van? Én igen! Tégy Te is ugyan így, és készíttess autódra figyelmeztető matricát!

Tedd érdekesebbé, egyedibbé az utazást házi kedvenced fotójával!


Kívülről a szélvédőre ragasztható kutya (Dog on Board matrica), cicus, hörcsög, papagáj ... házi kedvenc az autóban matrica. A hosszú élettartamot szem előtt tartva kizárólag a legjobb minőségű anyagokat válogattuk össze, amelyek kültéren megfelelő használat mellett is, akár 5 évig problémamentesen használható. Válaszd a legjobbat!

Egy új és figyelemfelkeltő megoldást, lehetőséget kínálunk minden házi kedvencéért aggódó állatbarátnak. A klasszikus Baby on Board matricák továbbgondolt változata a szerető gazdik részére. Az egyedi matricát elsősorban járművekhez ajánljuk, de lehet minden fajta festett vagy lakozott, sima műanyag, üveg, esetleg fém felületre is ragasztani.

Lehet annak jelentősége, hogy matricát ragasztasz ki az autódra: „kutya is utazik velünk”? Azt gondoljuk, igen. Ha valami okból kifolyólag óvatosabban, lassabban kell haladnod, ami összefüggésben lehet azzal, hogy kutyával, cicával ... utazol, akkor talán nagyobb megértésre számíthatsz autóstársaidtól.


Baby on Board vagy házi kedvenced az autóban matricád felragasztása gépkocsidra

A matricák ideális ragasztási hőmérséklete 10 és 30 Celsius fok közöttre tehető, száraz időben. Az alábbiak figyelembevételével ragaszd fel egyedi képes matricádat ...

 • Gondold ki, határozd meg a matricád helyét. Figyelj arra, hogy a hátsó szélvédőre ragasztás esetén az ablaktörlő ne érje el működés közben matricádat, ne gátoljon a kilátásban.
 • Tisztítsd meg jól a felületet, zsírtalanítsd ablaktisztítóval, és töröld szárazra.
 • Egyedi fényképes matricád hátoldaláról távolítsd el a papírt.
 • Virágpermetezővel spriccelj vizet a felületre.
 • Ragaszd fel a matricádat jól feszesen tartva, igaz, így nedvesen könnyen a helyére igazíthatod.
 • Enyhén nyomva középről a szélei felé simítsd ki alóla a vizet egy puha ruhadarabbal vagy egy nem éles tárgyal.
 • Mindezek után, óvatosan húzd le az átlátszó hordozó fóliát, és töröld teljesen szárazra.

Tuti tipp: amennyiben a hátsó szélvédődre ragasztottad egyedi képes matricádat, akkor télen kimondottan ügyelj a jégkaparó használatával.

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...