Fényképes ajándékBögre, korsó

Egyedi fényképes bögrék, varázsbögrék, korsók, poharak. Több bögretípusból és méretből választhatsz!

Egyedi fényképpel ellátott bögrék, varázsbögrék, korsók, poharak a legjobb és legkedvesebb ajándéknak. Lepd meg szeretteidet fényképes kerámia- üveg- fém bögrével, hogy még jobban induljon a napod!
Bögre, korsó
Egy korty szeretet! - Garantáltan ízletesebb a reggeli kávé, a délutáni tea vagy az esti kakaó is, ha olyan bögréből ihatod, amely szerettedet, életed nagy szerelmét juttatja eszedbe!

Lepd meg szeretteidet vagy csak egyszerűen saját magad egy egyedi fényképes ajándékkal. Legyen ez például a saját magad felvételeiből kiválasztott fotó, amelyet egy különleges bögrére helyezhetsz el egy különleges alkalomra (születésnap, névnap, ballagás, karácsony, évforduló, gyermek születése, szerelmednek, szeretteidnek). Ez a bögre lehet színes fülű, színes belsejű, varázs (magic bögre vagy színváltós varázs bögre), üveg, fém, dupla szív forma ... Milyen képet tölts fel? A család egyik legkedvesebb fényképét, gyermeked, barátod, szerelmed fotóját.

A varázslatos reggelekért! - Személyre szóló, egyedi képes bögréd elkészítéséhez, használd ingyenes szerkesztő programunkat!


Egy számodra kedves képpel, grafikáddal, énekeseddel, színészeddel díszített bögrével minden reggel mosolyt csalhatsz szeretteid, szerelmed arcára, de akár magadnak is készíttethetsz egyet, hogy a kellemes pillanatok, élmények mindig veled legyenek reggel a konyhában. Fényképes bögréink kiváló minőségű porcelánból készülnek, strapabíróak, mosogatógépben is moshatóak anélkül, hogy sérülne rajtuk a nyomat.

Bögre, korsó alkategóriák

Bögre, korsó ajánló

Válogass bögréink, korsóink, üvegpoharaink, varázs bögréink széles választékából!

Tudod-e? A bögre hajdan is sokoldalú használati tárgy volt. Nem csak inni lehetett belőle, de konyhai mérőeszközként is gyakran alkalmazták a konyhában és egyéb mérésekhez is. Természetesen akkoriban közel sem volt ilyen széles a választék ebből a konyhai kiegészítőből.

Manapság a bögre igen kedvelt ajándéktárgy, meglepetés lett. El lehet látni fotóval, egyedi grafikával, felirattal, dátummal, egy kedves üzenettel ... így személyre szabható, egyedi ajándék varázsolható belőle egy csapásra, főleg, ha a megajándékozott szívesen fogyaszt kávét, teát, forró csokit, egy jó hideg korsó sört ... Ne hagyd ki, ezt a fantasztikus, valóban egyedi, tuti ajándékot!

3, 4 és 5 deciliteres kiváló minőségű, fehér színű kerámiabögréinkre, illetve korsóinkra, speciális bevonatuknak köszönhetően bármilyen fénykép, illetve felirat kiválóan minőségben felvihető, nyomtatható.

A színes fülű bögre füle és pereme színes, piros, kék, zöld, sárga narancssárga ... színekben rendelhető.


A dupla bögre, szerelem bögre 2 összeilleszthető darabból áll, szív alakú fülekkel. Életed értelmének ajándékozz szerelem bögrét, amely egy különleges ajándék lehet szerelmednek, szerelmespároknak! Találhatsz továbbá nálunk sima falú 4-5 dl - es kerámia korsót és üveg korsót, amelyek igen kedvelt ajándékok vásárlóink körében. Bögréink és korsóink mosogatógépben, mikróban egyaránt használhatók!

Ajándékozz egyedi fényképes meglepetést! Legyen ez bögre, üvegbögre, söröskorsó, üvegkorsó, varázsbögre (színváltós bögre), színes fülű, belsejű bögre, szív bögre ... és lepd meg barátaidat, családodat, szeretteidet egy fantasztikus személyre szabott egyedi képes, arcképes ajándékkal. Ajándékozz örömöt! Meglepetésed mindig legyen személyre szabott, egyedi, nem minden napi!


Az örök klasszikus darab! Hófehér, magasfényű bögréinken a képek színei élénkek és ragyogóak! Minden bögrénk személyes és különleges is egyszerre, hiszen nem csupán csak egy tárgyról van szó, hanem az érzelmekről amit a bögre közvetít!

Mivel teheted most még egyedibbé fényképes bögrédet, képes ajándékodat?


Saját feliratot is elhelyezhetsz ajándék bögréden, hogy különlegességét, egyediségét még jobban hangsúlyozhasd. Amikor majd hosszú idő elteltével ránéz a megajándékozott, azt is tudni fogja mikor kapta ezt a fantasztikus egyedi ajándékot, bögrét.

Éppen ezért, ingyenes szerkesztőprogramunk segítségével - könnyen kezelhető, gyors, néhány kattintással elkészítheted vele bögrédet - monogramot, dátumot, nevet, idézetet, egy rövid szösszenetet ... is helyezhetsz a feltöltött képed mellé.

Egyedi bögréd lehet kerámia, üveg, fém, kicsi (3 dl) és nagy (4-5 dl), pohár vagy korsó, fényképes, galériánkból válogatott grafikával ellátott, szöveges (dátummal, idézettel, vers részlet) üzenettel díszített, színes fülű, színes belsejű, varázs bögre, színváltós bögre (piros, kék, fekete) ... Egy dolog viszont 100%, bögréd egyedi lesz, olyan, amilyen senki másnak sincs. Egyedi fényképes bögrék szeretteidnek, azoknak akik közel állnak szívedhez. Ajándékozz örömöt!


Válogass, nézz körül webáruházunk polcain, és rendelj most egyedi fényképes bögrét szeretteidnek, barátaidnak. Lepd meg őket egy valóban személyre szabott egyedi képes ajándékkal. Tedd egyedivé fényképes bögrédet, tedd egyedivé ajándékodat! Legyen az ajándékod személyre szóló! A szerkesztőprogrammal könnyedén és gyorsan tudod összeállítani fényképes bögrédet, ráadásul a kiválasztott képed mellé feliratot is elhelyezhetsz, betűszínt is választhatsz. Lepd meg szeretteidet, legjobb barátaidat Karácsonyra vagy születésnapra, névnapra, Valentin Napra, Húsvétra, ballagásra, baba látogatásra, bármely jeles napra, ünnepre ...


Minőségi kerámiából készített egyedi fényképes bögrék széles választékban! - Hogy mindenkinek jól kezdődjön a napja!

Az egyedi fényképes poharak, arany és ezüst színű fényképes bögrék, egyedi fehér kerámia bögrék saját fényképpel, Fluoreszkáló, világító bögrék, korsók, üvegpoharak, mágikus bögrék, varázsbögrék ... ellenállnak a mosogatószereknek, strapabíróak, és mosogatógépben is tisztíthatóak! Készíttess egyedi, saját fényképeddel ellátott bögrét! Minőségi kerámiából készített fényképes bögrék széles választékban rendelhetőek!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...