Varázsbögrék, fényképes varázsbögre. A bögre, amely megváltoztatja a színét, színváltós képes bögre!

Személyre szabott egyedi fényképes varázsbögre. A bögre, amely megváltoztatja színét, ha teletöltöd forró folyadékkal. Lehet az tea, tej, kávé, forró csoki ... egy biztos, mindenkit el fog varázsolni!
Varázsbögrék
Önts forró folyadékot a bögrébe, és meglátod az eredményt! Egy reggeli varázslat, a reggeli kávéhoz, teához, forrócsokihoz!

Igazi varázslat a reggeliző asztalnál! Milyen képet is lehetne elrejteni ezen a kerámia bögrén? Barátokat, rokonokat, szerelmedet, gyermekedet ... helyezd el a bögrén Őket, és tedd egyedivé ezzel is a reggeli hangulatát. Önts a pohárba forró italt és várd a hatást, hidd el, nem fog elmaradni!

Nézd meg videofilmen, hogyan is működik a varázslat! Videofilm megtekintése, varázsbögre működése ...

Varázsbögrék ajánló

Az a varázslatos varázsbögre (mágikus bögre) - Hagyd magad elvarázsolni ...

A hőre változó bögrék - El tudod-e képzelni azt, hogy egy bögrébe forró teát, tejet vagy kávét töltenek, és csupán csak ennek a hatására Te elmosolyodsz, elneveted magadat? Ha nem, akkor képzeld el most azt, hogy reggelinél egy bögrébe töltött forró folyadék hatására előtűnik az általad készített képe szerelmednek, szeretteidnek, barátodnak ...

Nos, mit szólsz hozzá? Látom, már most mosolyogsz, hát pont ez a varázslatos az egészben! Már látom is, hogy elgondolkodtál ezen a fantasztikus, nem mindennapi ajándékon. Örülők, és úgy érzem, tudtam adni Neked egy valóban személyre szabott, egyedi, és igazán poénos ajándékötletet!

Összefoglalva: a forró folyadék hatására a bögrén előtűnik az a kép, amelyet egyedi ajándékodra rendeltél. Ezzel azonban nincs vége, ez után jön még az igazi csattanó, ha elfogy az ital vagy kihűl, a szeretted képét ismét magába zárja a bögre, elrejti. Ajándékozz örömöt, legyen ajándékod egyedi, poénos, személyre szóló!


A 3 dl-es varázsbögre alaphelyzetben kívül fekete színű (piros, kék ...), belül pedig fehér. A felületére készített képből szinte semmi sem látszik, amíg forró ital nem kerül bele. A meleg italnak köszönhetően a fekete (piros, kék ...) külső kifehéredik, és a kép megjelenik. Amikor a varázsbögre ismét kihűl, újra elsötétedik a külseje, megint elvarázsolja, eltünteti a rajta látható képet.
Hőre változó bögrék, varázsbögre - Miért is szeretjük ennyire ezt a varázsbögrét? Mert látványos, varázslatos, mindenkinek adható!

A különböző fényképek, grafikák, feliratok a varázsbögrére (mágikus bögre) - annak porcelán felületére - nem a régi matricás eljárással készülnek, tehát, éppen ezért a mosogatás során a fotó nem kopik meg rajta, megőrzi briliáns színtelítettségét. Mosogatógépben is tisztíthatod!

Varázsbögréink nagyon jók, kiváló minőségűek, speciális felületük révén a fotók, feliratok élénk színekkel és tartósan tapadnak meg rajtuk. A varázsbögre porcelán felületén speciális réteg található, ebbe a festék gőzállapotban diffundál, vagy szublimál. Ennek a technológiának köszönhetően a kép nem kopik le róla, tartós lesz, és élethű színeket ad vissza a bögre felületén. Éld át a varázslatot újra meg újra egyedi fényképes varázsbögréddel, és tedd még egyedibbé különleges grafikáinkkal, egy kedves szösszenettel, idézettel!

Nézd meg mi történik, ha a varázsbögrédbe forró folyadékot töltenek Videofilm megtekintése, a varázsbögre működése


A hő hatására megjelenik a számodra kedves kép - Varázsbögre saját fotóddal és szöveggel, hogy kedvesedet, szerettedet mindig elvarázsolhasd!

A varázsbögre csak az első pillantásra tűnik egy átlagos bögrének, mivel ha forró folyadékot töltenek bele kifehéredik és megjelenik rajta, az általad választott, feltöltött színes fénykép. Ahogy a bögre visszahűl, újra visszanyeri eredeti színét a bögre és a kép rajta elhalványul, majd eltűnik. A varázslatos, egyedi fényképes, színváltós varázsbőre Karácsonyra, születésnapra, névnapra, ünnepekre, alkalmakra is kedves, valóban varázslatos ajándék, meglepetés!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...