Fényképes ajándékBoros ajándékok

Boros ajándékok, borkötény, boros kötény, fényképes üvegkötény, borpóló

Boros ajándékok, borkötény, borpóló, fényképes üvegkötény bármilyen méretű palackra. Figyelemreméltó meglepetés, egyedi ajándék lehet az üvegkőtény, borpóló a borra, sörre és pálinkás üvegre egyaránt.
Boros ajándékok
Boros ajándékok, egyedi fényképes üvegkötény, borpóló, amely bármilyen méretű üveg palackra húzható, születésnapra, névnapra, ballagásra és baráti összejövetelekre vagy egyszerűen csak poénból, frappáns szöveggel (MEGRENDELÉS)


A jó bor cégér nélkül is elkél ... szól a közmondás, de egy kedves, poénos fényképpel és saját szövegel címkézett bor vagy borpóló, borkötény, üvegkötény (még a minőségi borok, italok esetében is) felülmúlja önmagát egyediségével, a későbbiekben pedig eszmei értékével. A legjobb barát a legjobb édesapa címén, de akár születésnapra, névnapra, jeles alkalmakra, baráti gesztusnak, egy jó poénnak is egyedülálló meglepetés ajándék lehet. Ki ne gondolna vissza még évek múltán is a felejthetetlen együtt töltött jó pillanatokra, a barátságra, a szülinapra, egy kedves megemlékezésre. Egyedi fényképes boros ajándékod, meglepetésed ötvözhető komolyabb és viccesebb formában is. Elhelyezheted boros pólódat (borpóló) vagy boros kötényedet (Borkötény) borospalackra, pálinkás üvegre, pezsgőre szilveszterre ... de saját egyedi címkét is készíttethetsz szerkesztőprogramunk segítségével magára az üvegre is (borcímke, üvegcímke).


Egyedi fényképes borpólók, borkötények, üveg/palack címkék - Fényképes boros (bármilyen palackra, üvegre húzható, köthető) ajándéktárgyak, meglepetések minden kiemelkedő alkalomra! Korszerű technikánk és minőségi alapanyagaink lévén, mindig a lehető legtökéletesebb eredménnyel tudjuk elkészíteni nálunk leadott rendelésedet! Garantáljuk, hogy kedvező áraink ellenére professzionális minőséget tudunk nyújtani számodra, hiszen nem az alapanyagokon spórolunk! Olcsó áraink titka a gazdaságos és egyedüli álló technikai háttér. Egyedi fényképes boros ajándékok, fényképes ajándéktárgyak, fényképes meglepetések! (Tovább a megrendeléshez ...)
Képes üvegkötény, üvegpóló, címke - Bármilyen méretű palackra ...

Bízz bennünk, a meglepetés hatása garantált!


A legáltalánosabb ajándék amelyet adni szoktunk barátainknak, szeretteinknek az egy palack ital. Szinte minden alkalomra adható és a boltok nagy választéknak köszönhetően mindenkinek lehet is megfelelőt találni.

No de az továbbra is csak egy üveg pia … Vittem is meg nem is, isszák is meg nem is, ízlik is nekik, meg nem is. Azért, hogy ne érezd magad így, öltöztesd fel az üveget, tedd egyedivé! Húzz rá egy alkalomhoz megfelelő pólót vagy kötényt és máris figyelemreméltó, kedves meglepetéssé alakulhat át akár egy üveg bor, egy palack ital is.

Boros, pezsgős vagy bármilyen egyéb üvegre felhúzható kötény, póló, mellyel egy üveg italból egycsapásra személyes ajándékot készíthetsz. A kép, a szöveg a speciális eljárásnak köszönhetően nem jön ki az anyagból, így az örök emlék marad!

Mosógépben mosható minőségi anyagok, akár 60C fokon. Nagyszerű ajándék szakácsoknak, Nagypapáknak, Apukáknak, továbbá kiváló dísze is lehet az asztalnak ünnepeken, különböző összejöveteleken.


Azért fotózunk, hogy emlékeinket örökké megőrizzük! ... Élvezd most kedvenc felvételeidet egyedi, különleges ajándéktárgyakon (borpóló, üvegkötény, boros/üveg címke), amelyet segítségünkkel könnyedén megtervezhetsz, majd meg is rendelheted![/KIEMELES (Tovább a megrendeléshez ...)

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...