Fényképes ajándékDíszdobozok, fém

Díszdobozok, fém - Ezek a teljesen egyedi fényképes fém dobozok, egész évre szóló kedvesség, ajándék

Díszdoboz, fém, egyedi fényképpel. A fényképet a doboz tetején, fedelén helyezzük el. Vízzel mosható, tisztítható. A fényképes díszdobozt egyedisége, sokrétűsége teszi igazán személyessé, különlegessé
Díszdobozok, fém
Egyedi fényképes ajándékok, névre szóló ajándéktárgyak. Díszdoboz fém, egyedi fényképpel, szöveggel, sütemények, bonbonok, cukorkák, apró sós sütik, de akár varrókészlet tárolására is! Díszdobozok fémből, személyes ajándék, meglepetés!

Fém díszdobozok egyedi fotóddal, számodra kedves képeddel - Ezek a teljesen egyedi fényképes fém ajándékok, díszdobozok egy egész évre szóló kedvesség nagyszüleinknek, szüleinknek, szerettünknek, barátainknak.

A fényképes fém díszdobozokat egyediségük, sokrétűségük teszik igazán egyedivé, különlegessé. Használhatod kisebb ajándékok, meglepetések csomagolására, süteményes, cukorkás, bonbonos, kávés doboznak, varrós készleted tárolására. De használhatja (fém díszdoboz) gyermeked is, a kisebb értékeinek megőrzésére, iskolai apró dolgainak (radír, ceruza, zsírkréta, faragó) megóvására, tárolására.

Praktikus és kiváló egyedi képes ajándék lehet Karácsonyra, szülinapra, névnapra, iskolakezdésre, ballagásra, Télapóra, bármilyen egyéb más alaklomra, ünnepre.

Díszdobozok, fém ajánló

Fém díszdobozok, fényképes meglepetések, egyedi, személyre szabott ajándéktárgyak készítése. Meglepetés ünnepekre, alkalmakra családod tagjainak, legjobb barátaidnak!

Fényképes karácsonyi ajándék saját képpel, fotóval. Természetesen adhatod még születésnapra, húsvétra, minden jeles alkalomra vagy csak egyszerűen ajándékba. Fém díszdoboz egyedi fényképpel, a számodra egy kedves képpel. Fém díszdoboz fotóddal. Ez a teljesen egyedi fényképes ajándék rendkívül praktikus és egyedi képes ajándék lehet szeretteidnek.

Mindig van olyan alkalom az életünkben, amikor egy különleges, egyedi, személyes ajándékra lenne szükségünk. Az egyedi fényképes ajándéktárgyak, a saját fotóddal díszített fém doboz minden alkalommal, ünnepnapon örömöt fog, szerezhet a megajándékozottnak, hiszen szívből jövő, egyedi üzenete van.

Egyedi fényképes ajándék ötletek, képes fém díszdobozok szeretteidnek. Legyen az névnap, születésnap, esküvő, ballagás, eljegyzés, keresztelő, az egyedi ajándéktárgy biztosan nagy sikert fog aratni!
A személyes meglepetések, egyedi képes ajándéktárgyak, fém díszdobozok, mindig őszinte odafigyeléssel készülnek nálunk!

Tekintsd meg, válogass, csemegézz további egyedi fényképes ajándék termékeink között, töltsd fel egy kedves, jól sikerült fotódat, tervezd meg, állítsd össze meglepetésedet, rendeld meg, hogy öröm legyen mindenki számára az ajándékod!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...