Egérpad saját fényképpel - Mert így a munkával töltött idő is vidámabb!

Vigyél a szürke hétköznapokba, munkahelyi, otthoni számítógépes asztalod díszítésére, egyedi tervezésű, saját fényképeddel ellátott egérpaddal egy kis vidámságot. Mert így a munkád is könnyebb lesz!
Egérpad
Munkahelyeden irodád, otthon szobád asztalának dísze lehet a fényképes egérpad!

A napi fárasztó munka, a kötelező tanulás, de még a kellemes, pihentető játék, a weboldalak böngészése is jobban, vidámabban, jobb kedvel fog menni, ha mindeközben a kedvenc fényképeddel, fotóddal ellátott egérpadra pillanthatsz rá.

Egérpad ajánló

Egyedi képes egérpadok többféle formával

Vannak hagyományos, téglalap alakú egérpadjaink konzervatívabb vásárlóink részére, de találhatsz azonban webáruházunk polcain modern, egyedi formájúakat is. Nem mindenki szereti a megszokottat, a téglalap alakú egérpadot. Te sem szereted a hagyományos formákat? Akkor Neked találtuk ki a csúszásgátlóval ellátott, kör alakú, illetve szív formájú egérpadokat.

Ízlésednek megfelelően válogathatsz nálunk több féle forma, és vastagság között is. Díszítheted saját egérpadodat bármilyen, a szívéhez leginkább közelálló képpel, egy kedvenc, jól sikerült fotóddal, imádott énekesed, színészed portréjával, de akár autód, házi kedvenced, legjobb barátod, gyermeked, szüleid, nagyszüleid fotójával is. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Lepd meg szeretteidet, ajándékozz örömöt!

A szív alakú, egyedi képes egérpadot, a szerelmünknek írt e-mailhez, chateléshez ajánljuk. Használd stílusosan a szerelmed fényképével ellátott, szív alakú egérpadot nap mint nap! Az egérpad szív formája miatt a szerelmeseknek kötelező ajándék. Lepd meg életed szerelmét, szerelmedet egyedi fényképes egérpaddal!Egyedi ajándékot szeretnél? Tőlünk most megkaphatod. Fényképes egérpad!

Manapság nagyon közkedvelt, divatos ajándéktárgy a fényképes, egyedi készítésű egérpad, mely kiváló minőségű alapanyagból készül. Ez a fénykép biztosan nem fog feldőlni az íróasztalodon, mégis szemed előtt lesz mindig a családod minden tagja.Textilborítású, gumírozott aljú fényképes egérpadjaink kiváló minőségüknek köszönhetően rendkívül jól tapadnak az asztal felületéhez, azon az egér görgője nem koszolódik, könnyen, gyorsan mozog, jól irányítható.


Egyszerűen, gyorsan, néhány kattintással készítsd el saját, egyedi képes egérpadodat. Szerkeszd meg magad, állítsd össze ajándékodat rendelőszoftverünk segítségével néhány perc alatt!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...