Fényképes ajándékFali dísz, textil alapú, akasztós

Fali dísz, textil alapú akasztós - Kellemes tapintású, minőségi anyagból, egyedi fényképes ajándék!

Fényképes fali dísz vagy textil alapú akasztós, egyedi fényképes falinaptár. Kellemes tapintású, minőségi anyag, amelyre bármilyen kép, fotó, grafika, szöveg nyomtatható, de választható rá naptár is!
Fali dísz, textil alapú, akasztós
Fali dísz. Rendelj egyedi fényképes díszt vagy textil alapú fali, akasztós naptárat!

A csodálatos, falra akasztható fali dísz egy valóban személyes egyedi fényképes ajándék, amelyen fehér, textil, szövet anyagra van nyomtatva az általad feltöltött fotód. Kellemes tapintású, igen jó minőségi anyag, melyre bármilyen számodra kedves képedet, fotódat, egy jó grafikádat nyomtatjuk szublimációs technikával.

Válaszd ki, töltsd fel az egyik legkedvesebb fotódat, amelyen gyermeked, szeretett házi kedvenced, szerelmed, nyaralásod, újszülött babád kedves képe van, és lepd meg szeretteidet, szüleidet, szerelmedet vagy csak egyszerűen saját magadat!

Igazi egyedi ajándék ötlet a fényképes fali dísz, garantáltan kiváló ajándék, meglepetés minden alkalomra.

Továbbá lehet születésnapra, névnapra, ünnepekre, karácsonyi ajándék a legszebb ünnepnapra, húsvétra azaz, minden jeles alkalomra.Nagyon szép, kedves, egyedi és exkluzív, személyre szabott fényképes ajándék a falidísz. Lepd meg vele azt, akit szeretsz!

Adható bármilyen jeles alkalomra, ünnepre, születésnap, névnap, ballagás, Valentin nap, gyermek születése vagy karácsonyi ajándék, ajándék meglepetésnek. A fali dísz egy igazi egyedi ajándék ötlet!

Fali dísz, textil alapú, akasztós ajánló

A falidísz rendelhető egyedi fényképes textil, vászon alapú akaszthatós naptárként is. Légy mindig egyedi, ajándékozz örömet, mert ajándékozni jó! ... A falidísz egy igazi, egyedi, valóban személyes fényképes ajándék.

Rendelj egyedi fényképes díszt, fali díszt, vagy textil alapú fali, akasztós naptárat! A falidísz textil anyagból A/3 (30 x 45 cm) méretű, jó minőségű szövet anyagból, fehér, falra akasztható, zászló jellegű felfogatással készül. Anyagára bármilyen kép, fotó, grafika felvihető, család, gyermek, szülők, nagyszülők, szerettünk, barátunk képével.

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...