Fotófestmény digitális ecsettel - Fotóból festmény festővászonra, egyedi festmény

A digitális ecsettel festett képet, digitális festményt, hagyományos festővászonra nyomtatjuk. A felhasznált anyagok minősége garantálja, hogy a digitális festmények időtállóak, színeiket megtartják!
Festmény
Digitális fotódból, számítógéppel készített, valódi festővászonra nyomtatott képek!

A Te fotód alapján ... Digitális eljárással készített képeink a megtévesztésig hasonlítanak a hagyományos módon készült olajfestményekre. A digitális technikának köszönhetően számítógéppel készítjük el a képet - az általad feltöltött fotód alapján -, majd egy speciális művészeti nyomtató segítségével kerül a kép az eredeti vászonra. A kész képet megrendelheted fa keretre (vakrámára) feszítve vagy csak a nyomtatott vásznat magában. Az utóbbi esetben a neked legszimpatikusabb, lakásodhoz legjobban illő fazonú, színű keretbe helyezheted egy képkeretező segítségével.

Az idő eljár feletted, gyerekeid felnőnek, nagyszüleid, dédszüleid arcának emléke már halványul. Legfontosabb értékeid fogyni, átalakulni látszanak. Becsüld meg életed fontos, legszebb pillanatait, eseményeit. Igazán méltón módon őrizd meg szeretteid, barátaid kedves tekintetét, bájos mosolyát. Ennek segítsége képen új és értékes megoldásokat tudunk kínálni neked. Saját fotód alapján készített művészeti alkotásokat, fotófestményt! Fotófestmény digitális ecsettel ...!

Festmény ajánló

Fotóból festmény, digitális festmények készítése

Mit is ábrázolhat egy digitális festmény? Bármilyen fotód megfelel, portré, tájkép, autód, házad, csendélet vagy akár a szeretett kiscicád fotója. Valójában a digitális festészet egy forradalmian új technológia. Ez a modern festészeti eszköz a művészek fegyvertárában egy igazi szenzáció!

Számítógépes kollégánk digitális ecsettel készíti el a képet egy virtuális vászonra a képernyőn. A fotóból készített festmény, digitális festmények megjelenése tökéletesen hasonlít a hagyományos társaikéhoz. A fotófestményt a hagyományosnál sokkal gyorsabban lehet elkészíteni és van még egy nagy előnye, kérésedre akár több példányban is kinyomtathatjuk. A fotófestménynél felhasznált minőségi alapanyagok garantálják, hogy maga a kész digitális festmény egy időtálló, színeit rendkívül hosszútávon megtartó egyedi képes ajándék. A készítés folyamatának személyesen is részese vagy, hiszen a kedvenc képed alapján készült digitális festmény témáját Te magad adtad!

A kész festményeket normál esetben karton tekercsben postázzuk részedre, keretezésre készen. Külön kérésedre azonban vakrámára feszítve, a mai kor divatjának megfelelően fedőképkeret nélkül küldjük el meglepetésedet. Így digitális festményedet azonnal a megfelelő helyre akaszthatod!Miért, milyen alkalomra, milyen fotódból készíttess digitális ecsettel fotófestményt?

Ha eljött a vissza nem térő pillanat, egy jeles nap, egy szép ünnep, az esküvő, a ballagás egy különlegesen kedves arc, melyre mindig vigyázni és emlékezni szeretnél, egy kellemes utazásod, nyaralásod feledhetetlen pillanatai, gyermeked születése, házassági évfordulód ... gondolj ránk, hiszen a felsoroltak mindegyike egy tuti téma lehet fotófestményed elkészítéséhez.

Minden fotód, digitális felvételed megfelelő, amelyen a fő téma jól látható, nem árnyékolt az arc vagy más egyéb fontos rész, azaz, lehetőleg jó minőségű fotóid közül válogass. Arckép, portré esetén nagyon fontos, hogy az arcvonások jól kivehetőek, felismerhetőek és élesek legyenek. Tehát, minél nagyobb felbontású képet küldj el részünkre, hogy a nagyítás, a nagyobb méretű fotófestményed minél jobb minőségű lehessen.

Digitális fényképed minimum 3-4 megapixeles fotó legyen. Ha beszkennelt képet (papírképről szeretnél rendelni) töltesz fel a szerkesztőprogramunkba, akkor a szkennelés mértéke, a digitalizálás, 600dpi legyen! Amennyiben a megrendelésed során elküldött fotód esetlegesen rossz minőségű vagy méretű lenne, tájékoztatni fogunk és újabb képet kérünk tőled (csak akkor, ha nem tartjuk megfelelőnek a fotófestmény elkészítésére!).


Tuti tipp, csak neked! - Fotóról festmény vászonra, fotófestmény digitális ecsettel ...

 • Segítünk neked a személyhez szóló ajándékod elkészítésében
 • Megvalósítjuk számodra a személyek, tárgyak, tájak, házikedvenced fotóiról elkészített festményedet
 • A minél találóbb, szebb és jobb hatás elérése érdekében tudunk még ... színezni, átszínezni, retusálni, képrészleteket cserélni (például: háttér, környezet, öltözet változtatása, átméretezése), valamint több képből egy-egy részt áthelyezve, egy valóban új kompozíciót, festményt létrehozni
 • A fotófestményedet keretezés nélkül, erős kartonhengerben szállítjuk, de kérheted vakrámára feszítve is
 • Meglepetésed, fotófestményed sikere garantált lesz, hidd el, ez tuti!


A fotófestményed elkészítése a megrendelésedtől számítva legalább 5-7 napot vesz igénybe. Értékes, időtálló és valóban egyedi fényképes ajándék egy ilyen fotófestmény!

Legjobb képedből egyedi fotóposztert, plakátot készítünk Neked!

Tervezd meg saját magad egyedi fotóposztered a kedvenc képedből néhány perc alatt! Poszter készítés saját fotóból, online poszter rendelése. Díszítsd egyedi poszterrel otthonodat, irodádat saját fotóiddal vagy akár az interneten talált kedvenc képeddel!

Fotóposzter - Rendeld meg legjobb képeidet poszter nagyságban! - AjándékABC oldalunkon egyszerűen és rendkívül gyorsan tudsz rendelni legjobb képeidből poszter nagyságú nyomatokat. Legyen az egy önfeledt nyaralásod pillanatképe, vagy egy meghitt családi pillanat, esküvő, ballagás, évforduló, gyermeked, édesanyád, édesapád, nagyszüleid, dédszüleid portréja. Készíttess el magadnak vagy ajándékba szeretteidnek, legjobb barátaidnak egy tuti posztert, egy biztos, mi garantáljuk neked a tartós, élénk színeket, garantáljuk a sikert, a meglepetésed önfeledt örömét!

Kreatív ajándék ötlet az egyedi fotó poszter, plakát! -Szerezz örömet a saját fotóiból készült, személyre szóló, különleges poszterrel szeretteidnek. Szeretnéd-e ...? Új látvány vagy nagyobb magasság, méret? Városi lüktetés vagy csendes rejtekhely a természetben, közeli felvételek, portrék vagy átfogó képek, jelek, bútorok, állatok, autók, repülők, kedvenc színészed, zenekarod …


De lehet, hogy jobban szereted a színeset, a színesebbet vagy a fekete-fehéret, a régimódit, retrót (barnított kép, szépia) vagy a modernt, természetes vagy erősebben szerkesztett vagy kontrasztosabb fotókat? Igen, vannak olyan pillanatai életednek, amelyeket érdemes nagyban, poszter méretben megörökítened! Készíttesd el fali poszteredet saját fényképedből!

Lehet, hogy öntapadós fotóposztert szeretnél? Nálunk azt is megtalálod, fotótapéta egyedi képpel, fotóddal díszítve. Különleges öntapadós fotóposzter a legszebb pillanataidról. A legutóbbi nyaralásodon készült fotóidról, a legszebb esküvői képed vagy szeretteiről készült portréfotók, öntapadós poszteren, öntapadós plakáton. Sok olyan pillanat, esemény, kedves emléked van életedben, amelyek csak fali poszter méretekben érvényesülnek igazán. Válassz óriás plakátjaink közül, válassz méretet magadnak, válassz egy jó képet hozzá!


Poszter - Legjobb képeidből fotóposztert rendelhetsz ITT!

Fali poszter fotóidból - Poszter nyomtatás fotópapírra, kitűnő minőségű poszterek!

 • Nem fakul, nem csíkos: ez fotóminőség!
 • Élettel teli, ragyogó színek, fantasztikus élmény!
 • Akár egyedi méretekben is, felár nélkül
 • Vastag, kiváló minőségű fotópapír
 • Tartós UV álló képesség
 • A posztereket keretezés nélkül, erős kartonhengerben szállítjuk
 • 5 munkanapon belüli kiszállítás

Fotó poszter készítésekor képkorrekciókat is alkalmazunk ha szükséges ...

 • Beállítjuk a megfelelő méretarányt
 • Javítjuk, feljavítjuk a színeket
 • Javítunk a fehéregyensúlyon
 • Természetessé tesszük a bőrszíneket
 • Beállítjuk a megfelelő élességet, kontrasztot
 • Ahol szükséges, világosítunk vagy sötétítünk, hogy a posztered minél élethűbb lehessen!


Könnyen kezelhető, nagyon egyszerű online szerkesztőprogramunk segítségével, a feltöltés után poszteredet szövegezheted, nagyíthatod, kicsinyítheted, kiemelhetsz fontos részleteket, sőt, egyszerre egy poszterre több képet is feltölthetsz. Fotóposzter, fali poszter készítése online rendelő szoftverünk segítségével. Rendeld meg online, még ma!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...