Fényképes ajándékFotókristály

Fotókristály - Fényképes fotókristály ajándéktárgyak a meghitt pillanatokra!

Legszebb pillanataid örökre egy kristályba zárva. El sem képzelhetsz ennél csodálatosabb, személyesebb ajándékot, mint egy csillogó, sziporkázó kristályt, saját arcképpel, fotóval, üzenettel díszítve.
Fotókristály
Fotókristály - Legjobb fotóid, legkedvesebb fényképeid kristályba zárva!

Az egyik legszebb ajándék az egyedi fényképes fotókristály. Csodálatos ajándék lehet karácsonyra, születésnapra, névnapra, ballagásra, Valentin napra, évfordulóra és egyéb eseményekre egyaránt. Töltsd fel saját fotódat és lepd meg vele szeretted! Ajándékozz örömöt!

Tudod-e, hogy honnan ered a kristály elnevezés? A crystallos szót az ókori görögök az átlátszó kvarc megnevezésére használták. A szó eredeti jelentése: „fagyott jég . Az antik világban úgy hitték, hogy a kvarckristály messzi hegyóriások barlangmélyi állóvizeiből képződik a nagy hideg hatására, igen-igen hosszú idő alatt.

Fotókristály ajánló

A legszebb ajándék a fotókristály - Képeid egy gyönyörű kristályban!

Valentin napi, Karácsonyi, születésnapi, ballagási ... ajándék ötletek - Igazi szerelmes ajándék lehet Valentin napra egy szív alakú fotókristály kedvesed arcképével vagy egy jól sikerült közös pillanatotok emlékével. Ajándékozd meg szerelmedet egy kedves ajándékkal, egy egyedi szív alakú fotókristállyal. De hidd el, hogy legalább akkora sikert fogsz aratni Anyák napján is, ha ezt ajándékozod szeretett édesanyádnak meglepetésnek!

Fotókristály készítés - Photo Crystal! Szobád különlegessége, valódi ékessége lehet a fényképpel ellátott fotókristály, melyet ajándékozhatsz karácsonyra, névnapra, minden kiemelkedő jeles alkalomra, születésnapra. A siker garantált, illetve az is, hogy e csodálatos fotókristályt meglátva mindig eszébe fogsz jutni a megajándékozottnak.

Egyediségének és csillogásának köszönhetően igazán kitűnő választás évfordulóra, esküvőre (nászajándéknak) is. Többféle formában és méretben rendelhető. Díszdobozba csomagolva szállítjuk ki egy törlőkendővel, hogy ragyogását sokáig megtarthassa. Szerelmeseknek a szív alakú kristályt ajánljuk.


A 2D-s Fotókristály egyedülállóan csodálatos, fantasztikus csillogásával egy nagyon exkluzív fényképes ajándék! Válassz a Neked legjobban tetsző kristályok közül, töltsd fel néhány kattintással legjobban sikerült fotódat, szerkeszd meg ajándékodat az egyszerű szerkesztőfelületünk segítségével, majd rendeld meg és néhány nap múlva kapsz egy saját képeddel ellátott, varázslatosan szép, egyedülálló fotókristályt. A fotókristályt ajándékdobozba csomagolva küldjük el számodra.
Milyen alkalmakra ajándékozható fotókristály?

Fényképes fotókristály készítés - A fotókristály 2D-s hatásának, valamint csodálatos ragyogásának, egyediségének köszönhetően, egy nem mindennapi, személyre szabott ajándék születésnapra, névnapra, esküvőre, ballagásra, anyák napjára, Valentin napra, Karácsonyra, évfordulókra vagy csak egyszerűen egy fantasztikus meglepetésnek. Lepd meg ismerőseidet, barátaidat bármilyen nevezetes alkalomra a legmegfelelőbb képes ajándékkal, meglepetéssel.

Amennyiben egy elegáns és személyes ajándékot szánsz kedvesednek, szeretteidnek, akkor az egyedi fotókristály pont ilyen. Különleges kialakításának köszönhetően, a fotó és a kristály együttes hatása, ragyogása, olyan érzést kelt benned, mint ha egy nagyon finoman megmunkált ékszert tartanál kezedben! A fényképes kristály rendeléses egyszerű és gyors, saját magad állíthatod össze szerkesztőprogramunk segítségével. Eleganciájának köszönhetően elhelyezhető íróasztalon, a nappali asztalán, hálószobában, irodádban.

Üzleti és céges ajándéknak is igazán kitűnő ajándékötlet. Promóciónak, reklámajándékként a cég logóját, épületét, telephelyét is rányomtathatod a fotókristályra. Valóban elegáns, egyedi promóciós ajándékként is felhasználható a kristály kiemelkedő alkalmakra, üzleti partnerek részére, meglepetésnek.


Céges búcsúztatok alakalmával egy rendkívül értékes, exkluzív ajándék lehet az elköszönő munkatársak, kollégák részére is. Továbbá, kitüntetések, elismerések esetén is ideális ajándék az egyedi eljárással készült fotókristály. Ajándékozz fotókristályt, ajándékozz örömöt minden jeles alkalomra!

Díszdobozban küldjük el részedre, így még a csomagolással sem kell bajlódnod, sőt, hogy mindig csodálatosan ragyogjon, tündököljön, speciális polírkendőt mellékelünk hozzá!


Készítsd el saját magad, rendeld meg és néhány nap múlva már a kezedben is tarthatod a 2D-s fotókristályt saját fényképeddel, kedvesed arcképével, szeretteid fotójával!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...