Képes hógömb - Képes hógömb készítés, egyedi fotógömbök, kockák, szívek a Karácsonyi ünnepekre!

Klasszikus, retro ajándékötlet Karácsonyra, Valentin napra. Fényképes hógömb, havazógömb, szívecskés gömb készítése kedvenc fotódból, szerelmednek, szeretteidnek saját képpel díszítve az ünnepekre!
Hógömb
Nagyszerű ajándék karácsonyra szeretteidnek az egyedi fényképes hógömb!

Rugalmas falú, külső behatásoknak jól ellenálló egyedi fényképes hógömb. A rázogatós hógömb mindkét felébe saját fotót lehet rendelni. Havazógömb, hógömb saját fényképpel, fényképes hógömb szeretteidnek, barátaidnak, kollégáidnak!

Hógömb ajánló

Hógömb baby
Hógömb baby 2890.-tól
Hógömb nyújtott
Hógömb nyújtott 2590.-tól
Normál hógömb
Normál hógömb 2390.-tól
A személyes ajándék többet mond minden szónál szeretteidnek!

Ezzel a vízzel és csillogó apró hópelyhekkel, szívecskékkel teli hó gömbbel elvarázsolhatod szeretteidet! Egy kivalló személyre szabott ajándék, és egyben dekoratív dísztárgy is! Ne hagyd ki, ragadd meg az alkalmat, és lepd meg most szeretteidet egy kedves ajándékkal hógömb formájában!

A többféle típusú, fazonú, formájú fényképes hógömb, havazógömb egy igazán klasszikus ajándékötlet Karácsony alkalmával. Felrázás után, a hópelyheket, szívecskéket elnézegetve, ábrándozva könnyedén felidézheted gyermekkorod legszebb pillanatait, időszakát!

Ugye Te is emlékszel még gyermekkorod hógömbjére?! Ez az igazán egyedülálló retro ajándék dísz a régi időkben is közkedvelt meglepetés volt az ünnepek alkalmával, mára viszont egyedileg is választhatsz saját digitális fotóidból díszítésére, és elhelyezheted őket a hógömbödre. Legyen saját, egyedi hógömböd! Válaszd ki kedvenc digitális fényképedet, töltsd fel, majd szerkeszd meg ingyenes szerkesztő programunk segítségével, és rendeld meg, hogy megajándékozhasd szeretteidet Karácsonyra!


Fényképes hógömb termékinformációk

  • Magassága, átmérője: Több méretben, változatban és stílusban is rendelhető
  • Belsejében lehet hópehely, apró szívecske, szivárványos lapocskák ...
  • Nyomtatható, ajánlott képméret: Több fajta és méret van
  • Ajánlott képfelbontás minimum: 827 x 768 pixel
  • Anyaga: erős műanyag, külső behatásoknak jól ellenáll
  • Szállítási határidő: 1-3 munkanap


Egyedi fényképes hógömbök és fotógömbök készítése, rendelése - Klasszikus, valóban retro ajándékötlet, meglepetés a Te álomszép fotóiddal, kedvenc képeiddel, szeretteidről, barátaidról, életed egy kedves, meghitt pillanatáról. Ajándékozd meg szeretteidet, barátaidat az ünnepekre és egyéb jeles alkalmakra képes hógömbbel, fotógömbbel!
Tippek a képes hógömb ajándékozására, illetve milyen képet helyezz el benne!

Évforduló, névnap, ballagás, születésnap, Valentin nap, barát, barátnő, szülők, nagyszülők, unokák, házi kedvencek, kedvenc együttes, mikulás, karácsony, színész, film, mese, legénybúcsú, leánybúcsú, szép idézetek a hógömbbe, aranyköpések, osztálynévsor, csapattársak, egyesület, kedvenc számítógépes játék, kedvenc autó, motor… vagy csak egyszerűen úgy saját magadnak. Legyen egyedi az ajándékod, ajándékozz mindig örömöt!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...