Fényképes ajándékHűtőmágnesek

Hűtőmágnesek a saját fényképeddel - Helyezd el, ezt a csodás gyöngyszemet hűtőszekrényed ajtajára!

Hűtőmágnes, ami hasznos és szemrevaló! Helyezd ezt a csodás gyöngyszemet hűtőszekrényed ajtajára, amelyet saját fényképeddel díszítettél, így az rögtön konyhád, képes dekorációd középpontjává válik!
Hűtőmágnesek
Egyedi fényképes hűtőmágnesek - Helyezz el a hűtőszekrényed ajtajára, saját fotóddal díszíttet fényképes mágnest. Így hűtőszekrényed ajtaja azonnal a konyha dísze lesz!

Az egyedi fényképes hűtőmágnessel a konyhád dísze lesz hűtőgéped, amin minden családtagod, szeretted, szerelmed, unokád, gyermeked fényképe ott lehet!

A hűtőmágnesekből gyűjthetsz olyanokat, amelyek viccesek, poénosak, kedvesek vagy olyanokat, amelyeket utazásaid emlékeként tapasztasz a hűtőgéped ajtajára!

Legalább ilyen népszerűségnek örvendhet egy jól megválasztott fotódból készített egyedi fényképes hűtőmágnesis. Ha te is szeretnéd egy egyedi fényképes hűtőmágnessel megajándékozni szeretteidet, barátaidat, többféle típus, forma közül választhatsz. Válaszd ki kedvenc fényképedet, és készítsd el egyedileg a fényképes hűtőmágnesedet, legyen az téglalap, kocka vagy akár szív alakú!

Tervezd meg, egyedi hűtőmágnesedet online tervezőprogramunk segítségével!


Rendelj most, egyedi képpel ellátott hűtőmágnest szeretteidről, házi kedvencedről, hogy mindig szem előtt legyenek!

Esküvőre köszönetajándékként, utazásaid, családi eseményeid emlékére, szerelmednek Valentin napra, Karácsonyra, Húsvétra, ballagási ajándéknak, nagymamának, nagypapának, testvérednek, gyermekednek kedvenc mesefigurájával ... vagy bármely más jeles alkalomra, egyéb ünnepre.

Hűtőmágnesek ajánló

Egy igen különleges, és kedves apróság, amely mindig mosolyt csal az arcokra!

Hűtőmágnesek - Egyedi fényképes porcelán és műanyag hűtőmágnesek kör, szív, négyzet vagy téglalap alakú választási lehetőséggel. Válaszd ki kedvenc képedet, fotódat, és készítsd el saját magad a fényképes hűtőmágnesedet az online szerkesztőprogramunk segítségével!

Sokunknak nagy kedvence ez az egyszerű kis ajándék tárgy, de amellett hogy szép, kedves, és színes még igazán hasznos is lehet a konyhában hűtőgépünk ajtaján. Nem csak arról szól az egyedi fényképes hűtőmágnes, hogy vissza idézze a régi szép időket, egy kedves pillanatunkat, kirándulásunk élményeit, szerelmünk, unokánk, gyermekünk arcát, mosolyát még hasznos információkat, üzeneteket is ki tudunk tapasztani vele a hűtőgépünk ajtajára, vagy bármely felületre, amin megtapad!

Rendeld meg szeretteidnek ezt az apró, és egyben nagyon praktikus kedvességet, egyedi ajándékot, és válassz hozzá egy számára aranyos fényképet, fotót, amely vidámmá teszi majd minden egyes pillanatát a konyhában is!Egyszerű, klasszikus ajándékot szeretnél, ami mégis egyedi és személyre szabott? Mindegy milyen alkalomra szánod, garantáltan örömet fogsz szerezni egy kedves fényképpel ellátott hűtőmágnessel!
Hűtőmágnes saját fényképeidből. Díszítsd a hűtődet egyedi módon, családi fotóiddal!

Egyszerű és klasszikus ajándékot szeretnél ajándékozni, ami mégis személyre szabott? Mindegy milyen alkalomra szánod, biztosan örömet fogsz okozni egy kedves fényképpel ellátott hűtőmágnessel! Fényképes hűtőmágnes ... a hátoldalán lévő mágneslapnak köszönhetően kiválóan tapad a hűtőszekrényhez, illetve mindenféle egyéb vonzó felülethez. Egyedi fényképes hűtőmágnesek! Egyedi reklám ajándéknak is kiválóan alkalmas. A fényképes hűtőmágnes egy kedves, aranyos színfolt a hűtőgéped ajtaján, számítógéped oldalán vagy a mikródon.

Sokan gyűjtik, szeretik a hűtőmágneseket, így szerencsére könnyű dolgod van akkor, ha épp egy ilyen rokonodat vagy barátodat szeretnéd meglepni, megajándékozni valamilyen alkalomra egy kis aprósággal. Keress egy jól sikerült saját fotót, legyen az házi kedvencedről egy jó kép, szerelmed kedves arca, gyermeked mosolya, egy emlékezetes családi nyaralás vagy egy tuti grafika ... válaszd ki, töltsd fel, szerkeszd meg és rendeld meg!

Egy hűtőről, egy konyhából sem hiányozhat!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...