Fényképes ajándékKötény, Kesztyű

Konyhai kötény, főző kesztyű

A konyhatündérek egyik elengedhetetlen kelléke! A konyhádból nem hiányozhat az egyedileg elkészíthető konyhai kötény, főzőkesztyű. Nem csak a séfeknek jár, hanem egy igazi háziasszonynak is!
Kötény, Kesztyű
Egy igazi konyhatündérnek jár az egyedi fényképes főző kesztyű és kötény!

Egy fenséges vacsora, ünnepi ebéd vagy grill parti alkalmával nem csak a főzőtudományoddal, hanem az egyedi eleganciáddal is lenyűgözheted a vendégeidet! Mi több, nem csak elegáns leszel, hanem praktikus is, mivel megvédi kedvenc ruhadarabjaidat a koszolódástól a konyhai szennyeződésektől.


Valódi konyhatündéreknek, a konyha ördögeinek !

Nem csak a profi séfek, de egy igazi háziasszony műhelyéből sem hiányozhat az egyedileg megszerkeszthető, kedvenc képével, szöveggel díszíthető fényképes, személyre szabott főzőkötény.

Egy fantasztikus vacsora, egy ünnepi lakoma vagy akár egy tuti grillparti alkalmával nem csak a főzőtudományával, hanem az eleganciájával is letudja majd nyűgözni vendégeit a megajándékozott! Továbbá, nem csak, hogy elegáns ajándék lehet, de személyre szabott, egyedi és roppant praktikus is, mivel az megvédi szerettünk kedvenc ruhadarabjait a szennyeződésektől, koszolódástól.

A fényképes konyhai főzőkötény 100% minőségi pamut alapanyagból készül!

Kötény, Kesztyű ajánló

Sütés, főzés, grillezés ...

Olyan dolgok ezek, amelyet legalább egyszer mindenki kipróbált már az életében, legyen az kicsi vagy akár nagy. Éppen ezért, egyedi konyhai kötényünk segítségével bárkit meglephetsz egy jeles alkalomra, ünnepre. A főzőkötény mindenkire jól illik, sőt, jól is áll. Olyan benne a megajándékozott, akár egy nagy konyha séfje.

El tudod-e képzelni, hogy milyen boldogan és elégedetten hordja majd a nagy kukta mester, az újonnan ajándékba kapott relikviáját! Egy biztos és garantált, nem fog úgy a konyhába állni munkába, hogy ne legyen rajta az ajándékod!

Anyaga finom szövésű, kellemes tapintású, 100% pamut. Hófehér színének, a speciális technikának köszönhetően garantáltan szép minőségű rajta a fotónyomat, szöveg. Sok-sok mosás után sem fakul meg az anyaga, Éppen ezért, örök emlék marad szerettednek! Szerkessz egyedi kötényt magadnak, a párodnak, vagy bárkinek, akit szeretsz. Az biztos, hogy cserébe a jutalmad nagyon, de nagyon finom lesz!

Fényképes főzőkötény, kesztyű, gyermek konyhai kötény - Fényképes konyhai kötény a Konyha tündéreinek!

Az egyedi fényképes, személyre szabott konyhai kötény funkciójából kifolyólag segít a kifröccsenő olajok és egyéb konyhai szennyeződések felfogásában. Az egyedi képes főzőkötény fehér alapszínű, de rendelheted bordó, kék, zöld, rózsaszín anyagból is. Hátul derékban összeköthető, a nyakba akasztásához pedig kialakított pánttal is rendelkezik.

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...