Fényképes ajándékKulcstartók fényképpel

Fényképes kulcstartók - Kedvenc fotód a kulcstartón! Kedves és praktikus ajándék bármilyen alkalomra

Egyedi fényképes kulcstartók. Fotó-gravírozott fém, fluoreszkáló és több féle színű műanyag kulcstartók saját fotóval, kedvesed arcképével, szöveggel, dátummal. Különleges, egyedi és praktikus ajándék
Kulcstartók fényképpel
Egyedi fényképes kulcstartók az ünnepekre, minden jeles alkalomra! - Kedvenc fotód, szeretted, szerelmed arcképe a kulcstartódon!

Rendkívül nagy népszerűségnek örvend az egyedi, személyre szabott ajándékot kedvelők körében a fényképes kulcstartó, amelybe két képet is elhelyezhetsz. Kis kézügyességgel akár Te magad is cserélheted később a fotókat benne. Praktikus, egyedi és valóban személyre szabott, kedves ajándék minden korosztály számára, mivel kulcsot mindenki használ, naponta veszi a kezébe.

Kulcstartók fényképpel alkategóriák

Kulcstartók fényképpel ajánló

Melyik fényképes ajándéktárgy lehet annyira kiváltságos, hogy mindig a gazdája közelében lehessen?! Nap mint nap ott van a kezünkben, vidám pillanatokat okozva ... Igen, szerintem is jóra gondoltál, a kulcstartó!


Lepd meg szerettedet egy egyedi fényképes kulcstartóval!

Fényképes kulcstartó akár két fényképpel is, egyedi fém kulcstartók fényképeddel gravírozva (fénykép-fotógravírozás), fényképes kulcstartók többféle színben (piros, kék, zöld, fehér, fekete, barna ...), autó logójával díszítve egyik oldalán, másik felén pedig kedvenc képed, szeretted, szerelmed arcképe, házi kedvenced fotója.

A kulcstartó bár nélkülözhető, de hasznos és praktikus használati tárgy, főleg, ha egyszerre több kulcsot is kell magaddal vinned zsebedben, táskádban. Ma már rengeteg formával, stílusban tudsz vásárolni kulcstartót, nagyon divatos, színes típusokban is. Igazán kedvelt kicsik és nagyok körében egyaránt, de soha nem fogja, tudja az egyedi fényképes, személyre szabott kulcstartót felülmúlni. Szürke, lehangoló kulcscsomódat feldobhatod, színesítheted saját fényképeddel, kedvenc fotóddal, szeretted arcképével, dátummal, logóval.

Továbbá, nagy népszerűségnek örvend az autómárkás kulcstartó is, mert bármilyen emblémával, autó logóval, felirattal vagy fényképpel nyomtathatjuk, gravírozhatjuk, amivel igazán személyes ajándékká varázsolhatjuk számodra.

Egyedi fényképes, személyre szóló kulcstartók ajándékba szeretteidnek, szerelmednek, barátaidnak a Te saját digitális felvételeiddel, kedvenc fotóiddal díszítve. Legyen a kulcstartód is egyedi, különleges, legyen az ajándékod, meglepetésed személyre szóló.

Ajándékozz örömöt, ajándékozz egyedi fényképes kulcstartót meglepetésnek ünnepekre, szülinapra, ballagásra, Valentin napra, Karácsonyra, Húsvétra, minden jeles alkalomra. Légy mindig egyedi!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...