Fényképes, műanyag kulcstartó - Amit mindig, mindenhol magánál hordhat az, akit megajándékozol vele!

Műanyag, fényképes kulcstartók. A két plexi lap közé illesztett egyedi fényképpel egyénivé varázsolhatod a fényképes kulcscsomódat. Tervezd meg egyedi fényképpel ellátott plexi kulcstartódat most!
Műanyag, képes kulcstartók
Műanyag alapú, egyedi fényképes kulcstartók - Klasszikus és egyben retro ajándék, mégis egyedi! Ne habozz, szerkeszd meg most online egyedi fényképes kulcstartó ajándékodat!

Mindenki kedvence, hiszen mindennapos használatra alkalmas személyre szabott egyedi ajándék. Legyen rajta egy helyes kis kép gyermekedről, unokádról vagy éppen szerelmedről, legjobb barátodról, biztos, hogy a megajándékozott boldogan hordja majd magánál.

A kétoldalas kivitelű fényképes kulcstartóban 2 db képet helyezhetsz el. Töltsd fel szeretteid, szerelmed, házi kedvenced képét, legjobban sikerült fotóját, szerkeszd meg tervezőszoftverünk segítségével egyszerűen és könnyedén, írj rá egyedi szöveget, dátumot, rendeld meg és mi az ajtódig szállítjuk Karácsonyi, ünnepi meglepetésedet!

Műanyag, képes kulcstartók ajánló

Egyedi, műanyag alapú, kétoldalas fényképes kulcstartók ... Nap mint nap ott lesz majd a kezedben, hogy vidám pillanatokat okozzon!

Az egyedi fényképes, műanyag alapú kétoldalas kulcstartók, egy minden napos használatra alkalmas, figyelemfelkeltő kedves, egyedi, személyre szabott ajándék, amely kiválóan alkalmas fotók, karikatúrák, reklám szövegek megjelenítésére! A kulcstartóba a fényképedet magas fényű, kiváló minőségű fotópapírra nyomtatjuk.

Az egyedi fényképes műanyag kulcstartók az élethű fényképpel, egyedi karikatúrával, logóval, szöveggel, egy strapabíró, kopásálló képes ajándék lehet mindenki számára! Bármilyen képes, szöveges megoldást meg tudsz valósítani gyors és egyszerű kezelésű tervezőszoftverünk segítségével. Kedvenc házi állatodról, családi eseményről, turisztikai helyekről, esküvői pillanatképről, gyermekedről, szerelmedről, szülőkről, nagyszülőkről, üdülésed felejthetetlen perceiről ... tudsz a szerkesztőszoftverrel elhelyezni ajándék műanyag kulcstartódra. Fém kulcskarikával és lánccal van ellátva mindegyik kulcstartó. Mindkét oldalán azonos, vagy különböző fényképet, logót, szöveget helyezhetsz el!


Vidd magaddal szeretteid, szerelmed, házi kedvenceid legsikerültebb felvételeit az egyedi fényképes műanyag kulcstartódon! Készíts meghitt családi pillanataitokról, kedves emlékeidről, szeretett házi kedvencedről saját, egyedi fényképes kulcstartót.
Fényképes, egyedi műanyag kulcstartók - Fém kulcskarikával és lánccal szerelve, mindkét oldalán azonos, vagy különböző fényképpel, logóval és szöveggel variálva!

Az egyedi fényképes, műanyag (plexi) alapú kulcstartók, egy minden napos használatra alkalmas, figyelemfelkeltő ajándéktárgy, mely kiválóan alkalmas fotók, karikatúrák, saját szövegek megjelenítésére!

Hogy készül a fényképes kulcstartód? A fényképet a kulcstartó tokba illesztjük, majd az előlapot (ablakot) egyszerűen bepattintjuk. A szállítás során az előlap a tokba van bepattintva, közte a fényképekkel.

Díszítsd a fényképes kulcstartódat szeretteid, szerelmed képével, hogy mindig és mindenhol együtt lehessetek! Műanyag alapú, kétoldalas, egyedi fényképes kulcstartók.

Fényképes ajándékok, fényképes, műanyag kulcstartók, műanyag alapú, kétoldalas kulcstartók. A legjobb ajándék ... Születésnapra, Névnapra, Karácsonyra, Mikulásra, Húsvétra, Valentin napra, Ballagásra, vagy csak egyszerűen úgy! Lepd meg párod Valentin Nap alkalmából egy divatos, szív alakú kulcstartóval. A hagyományos, műanyag keretű kulcstartók már szív alakban is rendelhetőek, sőt nem csak víztiszta (átlátszó) kivitelben, hanem piros, átlátszó plexi típusban is. Továbbá, rendelhetsz téglalap, szív, kerek alakú ... képes műanyag kulcstartókat. Töltsd fel most, kedvenc fotódat, legjobban sikerült képedet, mi pedig egy kiváló minőségű, egyedi képes műanyag kulcstartót készítünk belőle számodra!

Lepd meg szeretteidet, szerelmedet egy saját fotóddal, kedves képeddel ellátott egyedi képes kulcstartóval! Fényképes kulcstartóddal, ajándékoddal a megajándékozott nap mint nap magával hordozhatja kedvenc fényképét, emlékeit, legszebb pillanatait, ráadásul a kulcscsomója megtalálását is megkönnyíti.

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...