Fényképes ajándékNaptárak - Asztali és fali

Naptárak asztali és fali kivitelben - Tervezd meg egyedi naptáradat, rendeld meg online egyszerűen!

Asztali és fali naptárak készítése. Egyedi fényképes naptár rendelése az általad feltöltött fotókból, képekből. Add fel rendelésedet még ma online. Naptárkészítés gyorsan és egyszerűen otthonról!
Naptárak - Asztali és fali
Egyedi fényképes naptárak készítése gyorsan és egyszerűen otthonról online!

Jelöld meg naptáradon a kiemelt jeles napokat és eseményeket ... évfordulók, születésnapok, névnapok, egyéb, számodra fontos napok!

Fényképes asztali és fali naptárak 2017 évre - Az egyedi képes naptárad készítése során semmilyen programot nem kell feltelepítened a számítógépedre. A családi ünnepnapokat, eseményeket (szülinap, névnap, évforduló, ballagás, Valentin nap, keresztelő dátuma ...) is meg tudod jelölni naptárad készítése során! Az egyedi fényképes naptárkészítő program használata rendkívül egyszerű, gyors és könnyen kezelhető: Velünk szinte gyerekjáték a naptárkészítés!

Fényképes naptár - Tervezd meg saját magad, majd készíttesd el egyedi fényképes naptáradat! A fontos dátumokat, eseményeket jelöld be!

Egyedi sablonjaink és saját fotóid, kedvenc képeid segítségével szerkeszd meg az egyedi fotónaptáradat! Kényelmesen hátradőlhetsz otthon, és mi elkészítjük a Te, személyre szabott egyedi fényképes naptáradat, melyet 2 - 3 napon belül át is vehetsz a futárszolgálatunktól. Fényképes naptár, saját fotókkal, akár 2 nap alatt! Könnyű és gyors szerkesztés, egyedi naptárminták.


Személyes ajándékot, egyedi naptárakat karácsonyra, Valentin napra, szülinapra, baba látogatóba, minden egyéb jeles alkalomra! Ajandekabc.hu fényképes naptárak!

Naptárak - Asztali és fali alkategóriák

Naptárak - Asztali és fali ajánló

Egyedi naptárak készítése saját fotóidból, neked kedves felvételeidből, szeretteidnek arcképével, vagy házi kedvenced fotójával!

Naptárkészítő programunk segítségével könnyedén készíthetsz saját fotóid, fényképeid, ünnepnapi eseményeid felhasználásával profi minőségű egyedi fényképes naptárat. Keresd elő számítógépedről kedvenc fotósorozataidat, és válogasd ki a legjobb felvételeidet az egyedi naptáradba és már kezdheted is a naptárad készítését, meglepetésed, ajándékod szerkesztését!

Milyen az ajandekabc.hu fényképes naptár és miért jó? ... Mert tudd, a személyre szabott meglepetés az igazi! Az ajandekabc.hu fényképes naptár kiváló minőségű papírra készül, illetve egylapos naptárainkat lamináljuk is! Választhatsz asztali, fali 13 és 1 lapos fényképes naptáraink közül, több féle grafikával az alkalomhoz illően. Miért nálunk készíttesd el fényképes naptáradat? Mert kiváló grafikusaink egyedi, professzionális (alkalomhoz illő) naptármintákat készítettek részedre, amelyeket csak nálunk találsz meg.

Mert nálunk nem létezik transzferköltség ( további plusz költségek ), bármekkora tételben rendelj is!


Egyedi fényképes naptárak készítése. Mi is lehetne annál szebb ajándék, mint szeretteid mosolyában, kedvesed, szerelmed arcképében gyönyörködni egész éven át?

Tölts fel fényképet minden hónaphoz, állítsd be egyik sablonunkat, jelöld meg a számodra jeles napokat, majd készítsd el saját fényképes naptáradat most! Ne habozz, ajándékozz örömöt!
Az ajandekabc.hu egyedi fényképes naptárainak készítése az egyszerű és gyors online szerkesztő programjának segítségével!

Készíts egyedi fényképes naptárat saját magadnak, vagy lepd meg vele szeretteidet, legjobb barátaidat! Digitális fényképezőgépeddel készített fotóidból 2013 évi naptárakat rendelhetsz áruházunkban.

Tedd ki saját fényképes naptáradat otthon az íróasztalodra vagy munkahelyeden és élvezd legszebb pillanataidat, kedvenc felvételeid, életet legkellemesebb élményeit! Új asztali naptáradban minden hónaphoz hozzáadhatod különleges fotóidat, illetve jelölheted a jeles napok dátumait is!

Készíttesd el egyedi fényképes naptáradat szeretteidnek, szerelmednek, barátaidnak!

Céges naptár ... lepd meg kollégáidat, partnereidet, üzletfeleidet egy egyedi fényképekkel ellátott céges naptárral! A munkahelyen töltött napjaitokról, egy céges buliról, rendezvényről vagy egy közös üzleti hétvégéről készült fotók ezentúl naptár formában is díszíthetik irodátok falát!


Esküvői, eljegyzési és évfordulós naptár ... hogy eme jeles alkalmakra, legszebb pillanataira később is mosolyogva emlékezhessenek a barátok, családtagok. Lepd meg őket, egy egyedi fényképes naptárral.

Családi esemény naptár ... a családoddal töltött meghitt pillanatokra Te is, mint mindannyian, mindig kellemes érzéssel gondolunk vissza. Ahhoz, hogy az emlékeid mindig maradandóak lehessenek, készíts egyedi, családi eseményekkel, pillanatokkal teli naptárat és ajándékozd meg szeretteidet. Naptáradon a családod legszebb mosolyai!

Baba és gyermek naptár ... készíts egyedi baba vagy gyermek naptárat, amibe a legemlékezetesebb első lépésekről készült fotókat, óvodai, kisiskolás, kirándulási képeket, szomszéd barátokkal, nagyszülőkkel, keresztszülőkkel, keresztelőn készített fotókat rakhatod bele, majd ajándékozd meg családtagjaidat, szeretteidet vele. Ajándékozz örömöt, csalj mosolyt szeretteid arcára!

Szerelmes naptár kedvesednek, szerelmednek ... garantáltan sikered lesz, egy egyedileg készített, saját fotóitokkal teletűzdelt naptárral. Lehet az Valentin nap (Bálint nap), Karácsony, eljegyzési alkalom, de lehet csupán csak egy kedves, aranyos meglepetés is. Meghitt perceitek, kedvesed arcképe, egy jól sikerült közös fotótok, egy szerelmes csók, egy érző ölelés elkapott pillanatai, kirándulásotok legszebb élményei ... mind-mind színesebbé, izgalmasabbá tehetik a fényképes naptárad oldalait szobád falán, íróasztalod sarkán hónapról-hónapra, egész éven át!

Házi kedvencedről készített egyedi naptár ... legyen az kutyus, cicus, hörcsög, papagáj vagy bármilyen számodra kedves kis háziállat, legjobban sikerült képeiből állíttass össze egy fényképes naptárat. Ha szüleidé, nagyszüleidé, barátaidé vagy éppen kedvesedé a kis házi kedvenc, lepd meg őket is egy kedves, egyedi fényképes naptárral. Hidd el, a siker garantált lesz!

Tipp: Az online szerkesztés során a napokhoz előre rögzítheted a fontos eseményeket, vagy akár egyedi szöveget is adhatsz a naptár oldalaihoz, felületéhez!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...