Párnák - Fényképes párna készítés, egyedi fotó párna nyomtatása, rendelése online

Fényképes párna nyomtatása, hogy az álmod is édesebb legyen! Hajtsd álomra a fejedet egy kellemes tapintású, pihe-puha párnára. Rendeld meg online kedvenc digitális képeddel, mi elkészítjük részedre!
Párnák
Hajtsd édes álomra fejedet az egyedi fényképes pihe-puha párnádon!

Gyönyörködj legkedvesebb fényképedben minden elalvás előtt, az egyedi kispárna segítségével, amelyet fényképes huzattal is elkészíttethetsz! De rendeltetsz szerelmednek ajándékba, meglepetésnek négyzet vagy téglalap alakú, illetve szív alakú piros, kék, arany, ezüst, fehér, rózsaszín színekben kellemes tapintású, pihe-puha párnát is. Egyedi fényképes párnád igen hasznos társad lehet az utazásaid alkalmával is, hiszen így, a legkedvesebb pillanatokat bármikor magaddal viheted. Szép álmokat ígér!

Párnák ajánló

Kérheted a fényképes huzat mellé a pihe-puha párnácskát is!

Mi mással is lehetne egy kedves ajándékot, egy pihe-puha párnát személyesebbé tenni, mint egy szép fotóval, jól sikerült felvétellel? Igen, valóban személyre szabott ajándék az, amikor saját képedet, fotódat helyezheted el egy párnahuzatra. Lehet ennél személyesebb egy ajándék? Lehet ennél jobban személyre szabni, személyhez szólóbbá tenni egy ajándék párnát? Nem hisszük, sőt tudjuk, hogy ez az igazi egyedi ajándék, amellyel igazi meglepetést tudsz szerezni a megajándékozott számára.

Tehát, csemegézz Te is kedvenc képeid között, válassz egy jó fotót, egy számodra kedves képet, és lepd meg garantáltan egyedi fényképes ajándékkal, párnával szeretteid, legjobb barátaidat!

Nálunk a fényképes huzat mellé, legyen az normál vagy szatén anyagú, szív alakú, négyzetes, téglalap alakú vagy éppen egy hagyományos formájú egy pihe-puha párnácskát is rendelhetsz. Nincs is annál kellemesebb érzés, amikor egy fárasztó nap után kedvenc párnánkon szenderülhetünk el, amelyet ráadásul kedvenc fényképével készíthet el! Az ingyenesen letölthető fantasztikus stílusmintákkal pillanatok alatt stílusossá varázsolhatja hálószobáját! Készítse el Ön kedvenc párnáját fényképes huzattal!

Az egyedi fényképes kispárnád huzatja lehet fehér, zöld, sárga, piros, kék, rózsaszín, arany vagy ezüst színű, lehet anyaga pamut, selyemszerű szatén vagy vászon anyagból is. Lepd meg fényképes párnával gyermekedet, szerelmedet, családtagjaidat, legjobb barátaidat, szüleidet, nagyszüleidet.

Azért, hogy szeretteid még éjszaka is a közeledben lehessenek hozzád! Fényképes párna készítés, egyedi fotó párna nyomtatása, rendelése online, egyszerűen, gyorsan és könnyedén. Rendeld meg otthonról, lepd meg szeretteidet, de rendelhetsz akár saját magadnak is. Hajtsd álomra a fejedet egy kellemes tapintású, pihe-puha párnára!
Pillanatok alatt stílusossá varázsolhatod hálószobádat, kanapédat!

A párna az ember számára az alváshoz, pihenéshez szükséges használati tárgy. Töltete készülhet tollból vagy szivacsból. Az alvás minőségét nagy mértékben befolyásolja a párna formája, mérete, anyaga. Manapság nagyon divatos ajándéktárgy az egyedi, fényképpel ellátott párna. Népszerűsége annak is köszönhető, hogy minden korosztálynak praktikus, kedves ajándék és olyan emblémával, felirattal vagy fényképpel láthatod el, amivel személyes ajándékká varázsolhatod egy csapásra.

Nagyon dekoratív és mutatós kiegészítője lehet nappalid kanapéjának, hálószobád ágyának. Nem csak dísznek kiváló, aludni is fantasztikus élmény rajta. A fényképes párnát díszítheted akár fényképpel, szöveggel vagy kombinálva a kettőt is. Tuti meglepetés, eredeti, személyre szabott egyedi ajándék mindenkinek!

Készítsd el kedvenc párnádat fényképes huzattal! Aludj egy kellemes tapintású pihe-puha párnán, amelyen szeretted képe látható. Mindig melletted, hozzád legközelebb érezheted így szeretteidet, még akkor is ha nincsenek éppen veled.

Életünk közel egyharmadát töltjük párnáink közt, ezért igen fontos, hogy kedvesünk, szerettünk, gyermekünk képétől ez időre se kelljen megválnunk! Ki ne örülne akkor egy olyan karácsonyi, születésnapi, ballagási ajándéknak, melyről kedvese, unokája, kedvenc színésze, rajzfilm figurája vagy énekese mosolyog vissza? Lepd meg párod egy személyre szabott ajándékkal, és örökítsd meg legszebb közös pillanataitokat egy fényképes párnán!

Egyedi fényképes ajándékok, párnahuzatok, párnahuzatok párnával karácsonyra, szülinapra, minden egyéb jeles alkalomra. Ajándékozd meg most kedvesedet, szeretteidet fényképes párnahuzattal, párnával! Egyedi fényképes párnahuzat nyomtatás az ajándékabc.hu-n. Készíts és rendelj fényképes párnahuzatot az online szerkesztőprogramunk segítségével! Válassz egy jó fotót, az elkészítését pedig bízd ránk!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...