Párnák - Fényképes párna készítés, egyedi fotó párna nyomtatása, rendelése online

Fényképes párna nyomtatása, hogy az álmod is édesebb legyen! Hajtsd álomra a fejedet egy kellemes tapintású, pihe-puha párnára. Rendeld meg online kedvenc digitális képeddel, mi elkészítjük részedre!
Párnák
Hajtsd édes álomra fejedet az egyedi fényképes pihe-puha párnádon!

Gyönyörködj legkedvesebb fényképedben minden elalvás előtt, az egyedi kispárna segítségével, amelyet fényképes huzattal is elkészíttethetsz! De rendeltetsz szerelmednek ajándékba, meglepetésnek négyzet vagy téglalap alakú, illetve szív alakú piros, kék, arany, ezüst, fehér, rózsaszín színekben kellemes tapintású, pihe-puha párnát is. Egyedi fényképes párnád igen hasznos társad lehet az utazásaid alkalmával is, hiszen így, a legkedvesebb pillanatokat bármikor magaddal viheted. Szép álmokat ígér!

Párnák ajánló

Kérheted a fényképes huzat mellé a pihe-puha párnácskát is!

Mi mással is lehetne egy kedves ajándékot, egy pihe-puha párnát személyesebbé tenni, mint egy szép fotóval, jól sikerült felvétellel? Igen, valóban személyre szabott ajándék az, amikor saját képedet, fotódat helyezheted el egy párnahuzatra. Lehet ennél személyesebb egy ajándék? Lehet ennél jobban személyre szabni, személyhez szólóbbá tenni egy ajándék párnát? Nem hisszük, sőt tudjuk, hogy ez az igazi egyedi ajándék, amellyel igazi meglepetést tudsz szerezni a megajándékozott számára.

Tehát, csemegézz Te is kedvenc képeid között, válassz egy jó fotót, egy számodra kedves képet, és lepd meg garantáltan egyedi fényképes ajándékkal, párnával szeretteid, legjobb barátaidat!

Nálunk a fényképes huzat mellé, legyen az normál vagy szatén anyagú, szív alakú, négyzetes, téglalap alakú vagy éppen egy hagyományos formájú egy pihe-puha párnácskát is rendelhetsz. Nincs is annál kellemesebb érzés, amikor egy fárasztó nap után kedvenc párnánkon szenderülhetünk el, amelyet ráadásul kedvenc fényképével készíthet el! Az ingyenesen letölthető fantasztikus stílusmintákkal pillanatok alatt stílusossá varázsolhatja hálószobáját! Készítse el Ön kedvenc párnáját fényképes huzattal!

Az egyedi fényképes kispárnád huzatja lehet fehér, zöld, sárga, piros, kék, rózsaszín, arany vagy ezüst színű, lehet anyaga pamut, selyemszerű szatén vagy vászon anyagból is. Lepd meg fényképes párnával gyermekedet, szerelmedet, családtagjaidat, legjobb barátaidat, szüleidet, nagyszüleidet.

Azért, hogy szeretteid még éjszaka is a közeledben lehessenek hozzád! Fényképes párna készítés, egyedi fotó párna nyomtatása, rendelése online, egyszerűen, gyorsan és könnyedén. Rendeld meg otthonról, lepd meg szeretteidet, de rendelhetsz akár saját magadnak is. Hajtsd álomra a fejedet egy kellemes tapintású, pihe-puha párnára!
Pillanatok alatt stílusossá varázsolhatod hálószobádat, kanapédat!

A párna az ember számára az alváshoz, pihenéshez szükséges használati tárgy. Töltete készülhet tollból vagy szivacsból. Az alvás minőségét nagy mértékben befolyásolja a párna formája, mérete, anyaga. Manapság nagyon divatos ajándéktárgy az egyedi, fényképpel ellátott párna. Népszerűsége annak is köszönhető, hogy minden korosztálynak praktikus, kedves ajándék és olyan emblémával, felirattal vagy fényképpel láthatod el, amivel személyes ajándékká varázsolhatod egy csapásra.

Nagyon dekoratív és mutatós kiegészítője lehet nappalid kanapéjának, hálószobád ágyának. Nem csak dísznek kiváló, aludni is fantasztikus élmény rajta. A fényképes párnát díszítheted akár fényképpel, szöveggel vagy kombinálva a kettőt is. Tuti meglepetés, eredeti, személyre szabott egyedi ajándék mindenkinek!

Készítsd el kedvenc párnádat fényképes huzattal! Aludj egy kellemes tapintású pihe-puha párnán, amelyen szeretted képe látható. Mindig melletted, hozzád legközelebb érezheted így szeretteidet, még akkor is ha nincsenek éppen veled.

Életünk közel egyharmadát töltjük párnáink közt, ezért igen fontos, hogy kedvesünk, szerettünk, gyermekünk képétől ez időre se kelljen megválnunk! Ki ne örülne akkor egy olyan karácsonyi, születésnapi, ballagási ajándéknak, melyről kedvese, unokája, kedvenc színésze, rajzfilm figurája vagy énekese mosolyog vissza? Lepd meg párod egy személyre szabott ajándékkal, és örökítsd meg legszebb közös pillanataitokat egy fényképes párnán!

Egyedi fényképes ajándékok, párnahuzatok, párnahuzatok párnával karácsonyra, szülinapra, minden egyéb jeles alkalomra. Ajándékozd meg most kedvesedet, szeretteidet fényképes párnahuzattal, párnával! Egyedi fényképes párnahuzat nyomtatás az ajándékabc.hu-n. Készíts és rendelj fényképes párnahuzatot az online szerkesztőprogramunk segítségével! Válassz egy jó fotót, az elkészítését pedig bízd ránk!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Eperfát ajándékozott a prágai botanikus kertnek a...
Eperfát ajándékozott a prágai botanikus kertnek a gyermekmentő Nicholas Winton
Eperfát ajándékozott a prágai botanikus kertnek a brit Nicholas Winton, aki a 2. világháború kitörése előtt 1939-ben 669 csehországi zsidó gyermek életét mentette...
Angelina Jolie gyönyörű ajándékkal lepte meg...
Angelina Jolie gyönyörű ajándékkal lepte meg kedvesét
Nehéz egy olyan férfinak ajándékozni, akinek a vagyona 59 milliárd forint. Angelina Jolie viszont nem sokáig törte a fejét, azonnal megvette férjének a 3 millió...
Vajon mit ajándékoz a külföldi kollégáinak a...
Vajon mit ajándékoz a külföldi kollégáinak a kínai elnök és miniszterelnök?
A hagyományos protokollajándékok mellett kínai gyártású telefont, hazai filmsikereket, de akár kínai autót is ajándékoz külföldi hivatalos látogatásain...
George Clooney felesége segít visszaszerezni, a...
George Clooney felesége segít visszaszerezni, a londoni muzeumnak lajándékozott Elgin-márványokat
Amal Alamuddin emberi jogi ügyekkel foglalkozó brit ügyvéd látja el tanácsokkal a görög kormányt az athéni Akropolisz British Museumban őrzött ókori márványainak...
Mire vigyázz ha ajándékot fogatsz el! Életfogytig...
Mire vigyázz ha ajándékot fogatsz el! Életfogytig tartó börtönbüntetés
Életfogytig tartó börtönbüntetést kapott egy közép-kínai tartományi pártvezető korrupció miatt - jelentette a kínai média hétfőn.
Az ingatlan ajándékozás lépései és szabályai
Az ingatlan ajándékozás lépései és szabályai
Az ajándékozás ingyenes szerződés, melynek alapján az ajándékozó vagyona rovására egy másik személynek ingyenes vagyoni előnyt juttat. A megajándékozottnak el...