Fényképes ajándékPartedli, baba előke

Egyedi fényképes baba partedli, előke. Puha flanelből saját fotóddal, fiúknak és lányoknak egyaránt!

Partedli - fényképes baba előke. Partedli, előke egyedi fényképpel, grafikával, névvel feliratozva. Babalátogatóba ideális ajándék. Egyedi fényképes ajándékok, saját egyedi fényképpel baba partedli!
Partedli, baba előke
Személyre szabott egyedi fényképes ajándék partedli, előke a babának. Rendelj most, fényképes pihe-puha partedlit gyermekednek!

Személyre szabott egyedi fényképes ajándék, baba előke, partedli. Lepd meg gyermekedet, kereszt gyerekedet, munkatársad gyermekét, barátod gyermekét egy szép, kedves, egyedi fényképes baba előkével. Ez egy egyedi, kreatív, praktikus és szórakoztató fényképes ajándék. Egy örök emlék a meghitt pillanatokról gyermeked nyakában!

Partedli, baba előke ajánló

Személyre szabott egyedi fényképes partedli, előke, termékinformáció

A partedlin elhelyezhető kép maximális mérete: 20 x 22 cm,
Optimális fotó felbontás: 2362 x 1535,
Minimális fotó felbontás: 512 x 333,
Anyaga: jó nedvszívó képességű, puha flanel
Szegés színe: válaszható színek. Piros, kék, rózsaszín, zöld ...
Az ár nem tartalmazza a választható képek, feliratok díját, illetve a házhoz szállítás költségét!
Mosás: géppel mosható, 60-100 Celsius fokon
Szállítási idő: 2-3 munkanap,
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák,

Kérjük, ügyelj a feltöltött képek minőségére és a szövegek nyelvtani helyességére, mert az ezekből adódó minőségi hibákért felelősséget nem tudunk vállalni.

A magas minőségi technológiánknak köszönhetően, a szublimációs nyomtatás előnyeként a nyomtatott fotó soha nem tűnik el a partedli puha anyagáról (hőprés használatakor a festék gőzállapotban diffundál, vagy szublimál az flanelba).

Továbbá, a partedli felületén a fotó nem kitapintható és nem törik meg. Így hosszú távon is, egy maradandó emlék lehet szeretett gyermekünknek, a megajándékozott babának, apró csöppségnek.

Az egyedi fényképes partedli, baba előke, egy minden napos használatra alkalmas, személyre szabott kedves ajándéktárgy, mely kiválóan alkalmas fotók, karikatúrák, szövegek megjelenítésére! A gyermek partedlija is legyen mindig egyedi!
Egyedi, saját fényképeddel ellátott bébi partedli, baba, baby előke gyermekednek - Tudod, a baba előkéből sosem elég!

Kisbaba született a családba, esetleg a legjobb barátod babköszöntő bulijára vagy hivatalos, de nem tudod, hogy mit vigyél nekik ajándékba? Rendelj egyedi fényképes gyermek előkét, partedlit egy kedves, humoros képpel, szöveggel vagy a megajándékozni kívánt baba egyik kedves fotójával, képével!

Továbbá, lehet, hogy még jobban örülne az anyuka és a kicsi is, ha egy kedvenc rajzzal, mesefigurával, vidám mintával díszítenéd a baba partedlijét, Tölts fel egy jó képet, majd szerkesztőprogramunk segítségével szerkeszd meg egyszerűen és gyorsan, néhány kattintással egyedi baba partedlidat, baby előkédet!

A lányokra és a fiúkra is külön gondoltunk, így rózsaszín vagy kék szélű, de a zöld, piros, sárga ... szalagszegélyes partedlik közül is választhatsz. A partedlik, előkék, finom pihe-puha flanelből/pamut anyagból készülnek, amely kényelmes, nem irritálja a baba, gyermek bőrét, de mégis garantálja a rajta lévő nyomat fotóminőséget és a maximális mosásállóságot. A hátul masnira köthető színes szalag segítségével pedig könnyedén rögzítheted a baba nyakára!


Készíts egyedi fényképes baba partedlit ajándékba! Vágj bele most, tervezd meg egyedi fényképes előkédet, partedlidat. Fényképes baba előke. Rendelhető fényképes partedli kék szegéllyel, fényképes partedli rózsaszín szegéllyel, fényképes partedli piros szegéllyel, fényképes partedli zöld szegéllyel, fényképes partedli sárga szegéllyel ... Az ajandekabc.hu által kínált fényképes előke, fényképes partedli napi használatra készült, ezért nagyon tartós, jó minőségű, melynek az elejére bármilyen képet, fotót, feliratot elhelyezhetsz. A fényképes partedli egy igazán ötletes, egyedi és személyes ajándék!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...