Fényképes ajándékPénztárcák

Pénztárca, egyedi fényképes pénztárcák ajándékba, több színben is!

Személyre szabott ajándékot keresel, de nincs ötleted? Ajándékötletekért jó helyen jársz! Pénztárcák saját képpel, fotóddal több színben is. A mindennapi használati tárgyaink közül ez a leggyakoribb!
Pénztárcák
Pénztárcák saját képeddel, kedvenc fotóddal! Tervezd meg egyszerűen és gyorsan egyedi fényképes pénztárcádat!

A mindennapi használati tárgyaink közül az egyik leggyakrabban előkerülő dolog a pénztárca. Fizetünk a boltban, vásárolunk az újságosnál vagy éppen tankolunk a benzinkútnál, mindig előkerül a tárca, amit így nap mint nap látunk és használunk is.

A Te, saját elképzelésed és az általad feltöltött digitális fotódból tervezheted meg szerkesztőprogramunk segítségével személyre szabott fényképes pénztárcádat. Az ajandekabc.hu pénztárcái prémium minőségűek, erős anyagból, praktikus és modern formában készülnek. A speciális, szublimációs nyomtatási eljárásnak köszönhetően a pénztárcákra kerülő fényképed teljesen időtálló (időjárásálló és vízálló), nem kopik le a pénztárca felületéről, színét megtartja.

A pénztárcát rendelheted bőr jellegű alapanyagból, amely nagyon tartós, de választhatsz más anyagú, farmer illetve textil pénztárcákat is. A pénztárcában több bankkártya is elhelyezhető, tartalmaz továbbá zsebet az irataid számára, valamint egy patentos részt a fém pénzeknek is.


Akár magadnak, akár ajándékként szeretnél szeretteidnek egyedi képes pénztárcát rendelni, garantáljuk neked, hogy ajándékodban senki nem fogsz csalódni. Töltsd fel kedvenc fotódat, képedet, mi pedig elkészítjük részedre a saját, egyedi fényképes pénztárcádat.

Pénztárcák ajánló

Tervezd meg a saját egyedi fényképes pénztárcádat! Könnyen tisztítható, praktikus és kiváló minőségű az egyedi fényképpel díszített fényképes textil pénztárca. Több színben is rendelheted!
Tipp: Az egyedi fényképes textil pénztárcák az aprópénzek, bankkártyák tárolására alkalmas praktikus ajándék!

Nem csak felnőtteknek, de a gyerekeknek is kiváló megoldás, ajándék lehet a zsebpénzük tárolására. A fényképes textil pénztárcát teljesen egyedivé varázsolhatod saját fotóddal, kedvenc színészeddel, együtteseddel, egy kedves grafikával, egy szeretett rajzfilmfigura képével.

A fényképes textil pénztárca egy egyedi és személyes tárgy. A boltokban a készpénzes fizetést lassan felváltja a bankkártyás fizetési mód, de az általad ajándékozott képes pénztárca akkor is egy olyan személyes tárgy marad, amelyet egészen biztosan használni fog a megajándékozott.

A pénztárca divatos kiegészítőnek és stílusos díszítő elemnek is tökéletesen megfelel. Több színben is választhatod!

Nem mindennapi ajándék a mindennapokra? Ajándékozz egyedi fényképes pénztárcát! A fényképes pénztárca biztosan elnyeri a gyerekek, de modern kialakításának köszönhetően a felnőttek tetszését is!


A pénztárca egy olyan dolog, ami nem hiányozhat szinte egyik ember táskájából sem, szükséges és praktikus kiegészítője mindennapjainknak, amelyet maximálisan egyedivé tehetsz egy számodra kedves fényképpel, grafikával, szöveggel. Rendelj fényképes pénztárcát Karácsonyra, Valentin Napra, névnapra, ballagásra, ünnepekre!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...