Fényképes ajándékPlüss állatfigurák

Plüss állatfigurák - Plüss figurák egyedi fényképes pólóban, kicsik és nagyok kedves kis barátja!

Fényképes pólóban plüss állatkák (maci, ördög, télapó, hóember, rénszarvas, nyuszi) digitális fotódból. A pihe-puha, édes kis plüssök fehér, piros képes pólóban nem csak a kicsiknek tökéletes ajándék.
Plüss állatfigurák
Fényképes plüss figurák készítése - Kicsik és nagyok hűséges, kedves kis barátja!

Bizonyára mindannyian nagyon szeretjük a plüss állatkákat, plüss figurákat. Kellemes, finom a tapintásuk és a pihe-puha felületük érintésekor biztosan felidéződnek bennünk a régmúlt emlékei, amikor még otthon kaptunk a szülőktől, rokonoktól plüssfigurát. Tuti, hogy mindenki emlékszik még az első plüssfigurájára (maci, kutya, nyuszi, télapó, hóember kedves kis arcocskájára, amit még gyermekként kapott szüleitől, nagyszüleitől Karácsonyra vagy egyéb más ünnepre. Nézd meg most aranyos, kedves kis plüss állatkáinkat, keress elő egy jó képet számítógépedről, majd rendelj belőle gyermekednek, szerettednek az ünnepekre, szülinapra vagy más fontos alkalomra! Fényképes plüss figura készítés - Egyedi pólós plüss figurák rendelése.

Plüss állatfigurák ajánló

Fényképes plüss figurák - Ajándékozz önfeledt perceket szeretteidnek!


Fényképes játékok - A plüssfigurák (maci, nyuszi, rénszarvas, ördög, kutya, hóember, télapó...) népszerűsége örök marad mind játékként, mind szimbólumként is. Adhatják egymásnak a szerelmesek, kaphatják a gyermekek, de valójában mindenki, legyen az kicsi vagy nagy. Most nálunk egyedibbé, személyre szabottá varázsolhatod plüss figurádat egy saját képpel, fotóval díszítve pólóján.

Szerkesztőprogramunk segítségével ezeket a kedves ajándékokat elláthatod még saját szöveggel, dátummal, egy kedves idézettel, szösszenettel is. Választhatsz hozzá betűszínt, méretet és típust is. A Plüssállat, plüssfigura így sokkal egyedibb ajándék lesz a megajándékozott számára, és kedvesebb emlék válik részére belőle.

Így aztán minek is vennéd meg a nagy áruházak polcain unatkozó sablon plüssfigurákat, macikat, nyuszikat, hóembereket ...? Nálunk, a plüssfigurád pólójára olyan fényképet, fotót illeszthetsz, és olyan mondanivalót helyezhetsz el, amit csak Te szeretnél. Ne habozz!


Fényképes plüss figura készítés - Egyedi pólós plüss figura rendelés online, gyorsan, egyszerűen, kényelmesen!

  • Fényképes plüss figura készítés az online szerkesztő program segítségével
  • Méret: 30 cm (nyomtatható képméret: 7 x 10 cm)
  • Póló anyaga: 100 % pamut (cotton), 40°C fokon mosható
  • Szállítási idő: 2-4 munkanap


Mindig, minden alkalomra kedves meglepetés, apró figyelmesség a fényképes plüss figura, saját pólóban. Kösd össze a szórakozást, a játékot legkedvesebb emlékeiddel? Ajándékozd meg kedves, aranyos kis plüss figurával szerelmedet, kedvesedet, gyermekedet!
A plüssfigura megrendelhető fehér és piros pólóval is ...

... illetve több formában is kapható, mint például: maci, nyuszi, hóember, télapó, plüss ördög és plüss rénszarvas ... A plüssfigura, például a maci testén található fényképes póló nyomható felülete 7 cm x 10 cm.

Fényképes plüss játékok, fényképes plüss figurák. Kösd össze a szórakozást, a játékot legkedvesebb emlékeiddel? Készíts fényképes pólóban plüss figurát, és ajándékozz önfeledt perceket szeretteidnek, szerelmednek!

Meglepnéd párod, gyermeked egy fényképes plüssmackóval, nyuszival, hóemberrel ...? Mindenki számra egyaránt örömöt, boldogságot szerez a kedves plüss maci vagy rénszarvas ... kedvenc digitális fotóddal díszíttetve! Rendelj egyszerűen, könnyen és villámgyorsan!

Kedves, aranyos és vicces plüssfigurák, saját fényképes pólóban - Tökéletes egyedi ajándék bármilyen alkalomra, kicsiknek és nagyoknak egyaránt a képes plüss figura, a pólójukon elhelyezett egyedi fotóval és szöveggel. Fényképes plüssök, egyedi plüssök, a fényképes plüssfigura a legkedvesebb kis barát. Legyen az ajándékod egyedi és kedves, igazi meglepetés!


Ezeknek a kedves kis plüss figuráknak a pólóját elláthatod egyedi fotóval, kedvenc képeddel, arcképpel, hogy így személyes ajándékká válhasson. Az egyedi fényképes plüssfigura szeretteidnek, gyermekednek, kicsiknek és nagyobbaknak hűséges, kedves kis barátja lehet. Egyszerre klasszikus és egyben igen eredeti, személyes ajándék is a fényképes plüss figura pólóban. Ajándékozz egy kedves kis barátot, ajándékozz örömöt!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...