Fényképes ajándékÜveg alátét, vágódeszka

Üveg vágólap egyedi fényképpel - Kiváló konyhai segédeszköz, a vágódeszka üveg változata!

Vágj egy jó képet! Üveg vágódeszka - Különleges egyedi ajándék saját fényképpel. Hőálló, kiválóan alkalmas konyhai munkánk segítésére. A fotóddal nyomtatott üvegdeszka a tökéletes ajándékválasztás!
Üveg alátét, vágódeszka
Vágjál egy jó képet, vagyis inkább egy jó képen! Van hozzá képed?

A saját fotóddal nyomtatott üvegdeszka a tökéletes, legjobb ajándékválasztás, amit akár tálaló alátétként is használhatsz. A vágódeszka alján négy darab tapadókorong található a csúszásmentességért. A fényképet javasoljuk a vágódeszka teljes felületére kérni akár még felirattal, egy kedves üzenettel együtt is. Az anyaga vastag, tiszta, edzett üvegből, tetején bordázottan készül, hogy ellenálljon a forróságnak, vágásnak. Lepd meg szeretteidet - édesanyádat, nagymamádat, barátnődet, feleségedet -, fényképes üveg vágódeszkával, üveg alátéttel. Tedd színesebbé, egyedibbé a konyhájukat!

Üveg alátét, vágódeszka ajánló

Üveg alátét
Üveg alátét 3790.-tól
Miért jó az egyedi fényképes üveg vágódeszka? Vágódeszka, edényalátét ...

Vágódeszkák manapság már sokféle anyagból kaphatóak. Különböző design, színek, méret és anyag választéka van ennek a konyhai segédeszköznek. A legfontosabb kérdések egyike, talán az anyaga. Vajon melyik mellett döntsél? Legyen fa, műanyag vagy esetleg üveg? ... a praktikum és a higiénia alapvetően fontosabb kell, hogy legyen, mint a megjelenése. Arról még nem is beszéltünk, hogy lehet egy üveg vágódeszka egyedi, és még fényképes is, ráadásul üvegből! Azonban, ha nem tudod eldönteni, melyiket válaszd a széles vágódeszka kínálatból, fontold meg a következő szempontokat ...

A sima élű kések nem hagynak nyomot (a recéssel már vigyázni kell) Az üveg alátét alsó felülete egy speciális réteggel van ellátva, amely tartalmazza a fehér alapbevonatot is. Ezen keresztül szublimál a festék alulról az üveglapra, majd a végén a fehér bevonat fixálódik. Ezért a fényképed az alátéten nem olyan lesz, mintha üvegre lenne nyomva, hanem a felvitt kép teljesen fotóminőségű, a fehér színt is tartalmazva. a kép hődiffúzióval beleég a felületbe, így nem karcolható, nem kopik le a mosogatásnál, csak eltörhet, ha elejted!


A fa vágódeszka körüli kételyek! Valóban praktikus konyhádban a fa vágódeszka?

Tények és tévhitek a konyhából - A háztartási legendáknak se szeri, se száma. Ezek a konyhai tévhitek éppúgy szájról szájra terjednek, mint a legszebb népmesék. Most azonban lerántjuk a leplet, utánajártunk ugyanis az igazságnak. A fa vágódeszka nem higiénikus? - Íme az igazság!

  • Nem higiénikus, igaz: Feltéve, hogy használat után mosogatószerrel elmossák, tiszta vízzel leöblítik, és élelmiszerekhez engedélyezett fertőtlenítővel befújják. És betartják a hármas szabályt: egy külön deszka a nyers élelmiszerhez, egy a főtthöz és egy a salátához.
  • Természetes fertőtlenítőket tartalmaz, téves: Bár a nyers fában akadnak efféle összetevők, a használat során hamar kimosódnak.
  • Nem való mosogatógépbe, igaz: Az olcsóbb, puhább deszkák a mosogatógépben megvetemedhetnek, elrepedhetnek. Keressen mosogatógépben tisztítható gyártmányokat.
  • A keményfa jobb, igaz: Ellenállóbb, ennélfogva tartósabb, mint a puhafa, de az üvegtől még így is nagyon messze van.
  • Vég nélkül használható, téves: Amint a felülete erősen elkopik, szilánkok válhatnak le, amelyek az ételt szennyezik, és a vágásokban baktériumok telepedhetnek meg.
  • Sérülékeny, igaz: Könnyen karcolódik, nagyon sérülékeny. Ha nem ápoljuk megfelelően speciális felületkezelő szerekkel rendszeresen, akkor egy idő után elveszíti szépségét és elszíneződhet. A fa szerkezete porózus, ezért nehezen tisztítható s a folyadékokat is magába szívhatja.

Az egyedi fényképes üveg vágódeszka igazi dísze lehet konyhádnak!

Üveg vágódeszka. A kiválasztott fénykép, felirat vagy mindkettő a vágódeszka aljára helyezhető, így semmilyen sérülés nem érheti a képet.

Fényképes üveg vágódeszka, vágólap - A statisztikák szerint lakásunkban - bármekkora is legyen az - a konyhában töltjük a legtöbb időt, ezért a hatékonyságon túl esztétikusság is igen fontos szerepet játszik. A konyha egyik leghangsúlyosabb design elemei pedig a munkafelületek, vágólapok és a konyhapultok burkolata. A természetes anyagokból előállított üveg felülete rendkívül sima, könnyen ápolható és így különösen higiénikus. Különlegesen ellenálló a napi igénybevételekkel szemben, könnyen tisztítható.

Jól harmonizál a fával, kővel, fémmel és kihangsúlyozza az egyéni lakberendezési stílusodnak jegyeit. Egyedi fényképpel ellátott üveg vágólap, igazi dísze lehet a konyhádnak. Nem csak praktikussága fantasztikus, hanem egyedisége is csodálatos, nem minden napi élményt nyújtva ezzel főzés közben is! Higiénikus és tartós konyhai eszköz, hogy könnyebbé és gyorsabbá váljon a konyhai munka.


Az egyedi fényképes üveg vágódeszka, vágólap a konyhád egyik elegáns és hasznos kiegészítője lehet. Edzett üvegből készült és normál használat mellett gyakorlatilag törhetetlen. Fantasztikus hangulatot kölcsönöz szabadtéren és a konyhaasztalnál egyaránt!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...