Gravírozás, képgravírozás - Fotógravírozás fém ajándéktárgyakra: kulcstartó, öngyújtó, medál ...

Fotógravírozás medálra, öngyújtóra, fémtárgyakra. Saját fotót helyezhetsz el fém ajándéktárgyra, és mi speciális technológiánk segítségével elkészítjük azt részedre. A siker garantált lesz!
Fotógravírozás
Saját képpel, szöveggel gravírozott ajándékok - Fotógravír

Saját képet, szöveget, monogramot szeretnél elhelyezni valamelyik fém ajándéktárgyra? Ez nálunk nem akadály! Szerkessz Te magad egyedi fotógravírozott ajándékot. Mi elkészítjük azt részedre, és hidd el, a siker garantált lesz!

Aranyozott, ezüstözött, arany- és ezüstmedálokat, fém medálokat, öngyújtót, és egyéb fémtárgyakat tehetsz személyessé ha belegravíroztatsz egy monogramot vagy néhány szót, egy jól sikerül képet, ami jelzi, hogy az adott ajándékot csak Te adhattad, és csak Ő kaphatta aki szívedhez közel áll. A boltokban szinte minden megkapható, de a világot is bejárhatod, mégsem találsz még egy ilyen gravírozott ajándékot. Tedd személyessé a medált kedvesed nyakában, gyermekeid képét gravíroztasd feleséged nyakláncának medáljába, barátodnak gravíroztass öngyújtót. Személyre szóló egyedi fényképes gravírozások.

A legnépszerűbb ajándéktárgyaink a következők ...
Öngyújtó (Zippo és Zippo jellegű), cigarettatárca, könyvjelző, kulcstartó (csillagjeggyel, fotóval, autó márka logójával ...), piperetükör, zsebhamutartó ... A fotógravírozás mellé lehetőséged van szöveget is elhelyezni az ajándékod még egyedibbé varázsolására (Te magad tudod a szerkesztőprogramunk segítségével összeállítani fotógravírozott ajándékodat, egyszerűen és gyorsan, néhány lépésből), mint például: név, dátum vagy monogram, illetve egyéb más ábrákkal is (pl. céglogó). Tedd egyedivé, személyes ajándékká meglepetésedet fotógravírozással, képgravírral! Ajándékozz örömet!

Fotógravírozás alkategóriák

Fotógravírozás ajánló

Fotógravírozás - A gravírozott kép minősége erősen függ a fénykép minőségétől ...

Közkedvelt ajándék a fotók gravírozása, amely általában hozott fotó, kép alapján történik. Fotógravírozás csak fényes, polírozott felületbe készíthető el szép minőségben. Fontos, hogy csak teljesen sima, egyenletes lehet a gravírozandó felület. Az így készült kép matt fényben fog megjelenni az ajándéktárgyon. Rendelhetsz viszont szöveget is gravírozva, mint például monogramot, nevet, egy kedves idézetet ... fém ajándéktárgyainkra.

A gravírozható ajándéktárgyak közül kiemelt helyen szerepelnek a legkülönfélébb használati cikkek.

Fém ajándéktárgyainkat a legmodernebb gyémánttűs eljárással készítjük. Az anyagba gravírozott kép, szöveg, rendkívül tartós és szép minőségű. Igazi egyedi, személyre szabott meglepetés barátnak, barátnőnek, édesanyának, apukának, nagyszülőknek, szerelmednek ha saját képét, képedet, gyermekünk fotóját gravíroztassuk egy praktikus és szép fém ajándéktárgyba.

A gyémánttűs gravírozás technikája - Szöveg- és fotógravírozás

A gyémánttűs gravírozás egyfajta marási eljárás, ahol a megjeleníteni kívánt kép, ábra vagy szöveg úgy alakul ki, hogy a kiválasztott ajándéktárgyról egy speciális, számítógép vezérelt forgó-marófej eltávolítja az anyagfelesleget. Ezek az anyagfeleslegek mikron nagyságú darabkák, amelyek kivésésével keletkezik a kívánt szöveg, fotó.

A gyémánttűs technikának köszönhetően gravírozható tárgyak anyagai lehetnek fémek, nemesfémek és különböző felületkezeléssel ellátott síkfelületű tárgyak. Modern gravírozógépeink a legkorszerűbb, számítógép-vezérelt technológiájának köszönhetően tartós és kiváló minőségben készíti el részedre a személyre szabott, valóban egyedi ajándékot.

Miként működik a gyémánttűs gravírozás ... A gyémántfejjel történő gravírozás egy nagyon speciális karcolási eljárás, amelynél a fotó, logó, vagy szöveg úgy jelenik meg, hogy a gravírozni kívánt tárgy felületébe a gyémánt fej egy mélyedést, barázdát húz. A végeredményt valójában a sok-sok ilyen módon egymás mellé húzott mélyedés jeleníti meg.


A vésés (gravírozás, karcolás) mélységét, sűrűségét a gravírozásra kiválasztott fém ajándéktárgy anyaga és minősége határozza meg. Legmodernebb számítógépeink segítségével irányítjuk a gyémánttűs gravírozógépet, amely a megszerkesztett képet, logót, szöveget század milliméter pontossággal viszi a fém ajándéktárgyak felületére.

Mindig legyen az ajándékod egyedi és személyre szóló, ettől lesz különleges, ezért lesz csodálatos, ez miatt fog a megajándékozott mindig rád gondolni. Gravíroztass fém ajándékainkra, hogy a pillanat örök maradhasson! Ez a tökéletes ajándék!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...