FotógravírozásGravírozott öngyújtó

Gravírozott öngyújtó - Ajándék unikum, igazi különlegesség szeretteidnek!

Gravíroztasd Zippo utánzatú benzines öngyújtóinkat kedvedre saját fotóddal, képeddel, hogy ezáltal tegyél különlegessé dohányzó barátaid számára egy mindennapi használati tárgyat, ajándék meglepetést!
Gravírozott öngyújtó
Az egyedi fotógravírozott öngyújtó, egy igazi ajándék különlegesség, meglepetés!

A gravírozott öngyújtó ajándékként még a mai napig unikumnak, ajándék különlegességnek számít. Tedd személyre szóló egyedi ajándékká, hogy saját fényképpel, fotóddal gravíroztatod meg az öngyújtót, hogy ajándékod valóban egyedi, különleges lehessen. Igazi, maradandó ajándékot adhatsz át egy gravírozott öngyújtó képében szeretteidnek, dohányzó barátaidnak ünnepekre, jeles alkalmakra.

Gravírozott öngyújtó ajánló

Saját fényképpel történő egyedi öngyújtó gravírozás

A saját fényképpel történő egyedi öngyújtó gravírozás kiváló ajándék lehet mindazoknak, akik a cigaretta szerelmesei. Egyedi technológiánknak köszönhetően a fém öngyújtó felületére apró pontok beütésével visszük fel a képet, így az öngyújtón egy színben, de különböző erősségű ütés-árnyalatokkal jelenik meg a fénykép.

Gravíroztasd Zippo utánzatú benzines öngyújtóinkat kedvedre, hogy ezáltal tegyél különlegessé dohányzó barátaid számára egy mindennapi használati tárgyat. Gravíroztasd meg vicces feliratokkal, galériánk egyik képével, vagy saját fényképeddel a kiválasztott fém öngyújtót. Gravírozást kérhetsz csak az egyik vagy mindkét oldalára is.

Az öngyújtó gravírozás rendelése közben lehetőséged van képet, vagy grafikát választani a képes galériánkból. Az öngyújtó alsó felületét szinte teljes egészében gravíroztathatod, a felső, nyitó felületére pedig általad írt szöveget, nevet, monogramot, dátumot helyezhetsz el. Gravírozáshoz a legjobb minőség érdekében olyan fotót válassz, amely nem túl kontrasztos, de a színek eléggé telítettek, mert ekkor minden részletet és árnyalatot szépen meg lehet jeleníteni.


Az öngyújtóra gravírozás kiváló ajándék ötlet, tuti meglepetés, a gravírozott fém öngyújtó örök ajándék, egyedi és tartós használati tárgy. Ajándékozz örömöt szeretteidnek!
Letisztult szín és formavilág, fotógravírozás

A gravírozható ajándéktárgyak közül kiemelt helyen szerepelnek a legkülönfélébb öngyújtók. Ajándéktárgyakra viszonylag egyszerűen lehet gravírozni, függetlenül a tárgy anyagától (fém, fa, műanyag, üveg).

A legnépszerűbb fémajándéktárgyak a következők: cigarettatárca, fémpohár, flaska, gyógyszertartó, iránytű, könyvjelző, kulcstartó, öngyújtó, pénzcsipesz, piperetükör, zsebhamutartó ... A gravírozás lehet szöveg (pl. kép, fotó, név, dátum vagy monogram) vagy ábra (pl. céglogó).

Letisztult szín és forma jellemzi ezt a remek klasszikus darabot. A megszokott minőség, megbízhatóság és egyszerűség miatt igen közkedvelt ajándéktárgy termék a gravírozott öngyújtó. A tökéletes egyediséget gravírozással lehet elérni, amely lehet egy kedves fotód, képed, név, monogram, egy tuti idézet, vagy akár cégek esetében egy embléma, céglogó is! Rendelj egyedi fotógravírozást, ajándékozz örömöt, lepd meg szeretteidet!

Egyedi gravírozott ajándékokat készíttethetsz szinte minden féle ajándékozási alkalomra (szülinap, ballagás, évforduló, névnap ...) egyedi kívánságaid szerint, így vicces és személyre szabott ajándékokkal lepheted meg szeretteidet, barátaidat!

A továbbiakban csak ki kell választanod, hogy milyen gravírozott öngyújtot szeretnél rendelni és a webes rendelőprogram segítségével egyedivé teheted az ajándékodat, például saját fényképeket, galériaképet is tölthetsz fel, így a lehetőségeid száma szinte korlátlan!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...