FotógravírozásKulcstartó autómárkával

Gravírozott kulcstartó autómárkával, fényképpel - Fém, autós kulcstartó egyedi képes gravírozással

Küld el digitális fotódat és mi belegravírozzuk egy fém kulcstartóba. 56 féle autómárka emblémája közül válogathatsz, majd szerettedről küldött fotódat gravírozzuk autós kulcstartód hátoldalára.
Kulcstartó autómárkával
Fém, egyedi kulcstartód kedvenc autómárkáddal színesben nyomtatva, hátoldalán pedig az általad küldött fotó, kép gravírozva!

Fénykép gravírozása a fém alapanyagú ajándék tárgyaknál is lehetséges. A kulcstartó bár nélkülözhető, de igen hasznos, praktikus és jópofa használati tárgy. Szürke, lehangoló kulcscsomódat cseréld le, mert mi feldobhatjuk, színesíthetjük azt, egy egyedi fotógravírozott kulcstartóval. Ma már rengeteg féle kivitelben vásárolhatsz kulcstartókat, de azok nem egyediik, nem személyre szabottak, tömeg cuccok. A fotógravír, fényképgravírozás kulcstartóba egy örökös ajándék. Ne hagyd ki, gravíroztasd meg ajándék kulcstartódat és helyezz el rajta még autó emblémát is, majd rendeld online szerkesztőprogramunk segítségével, hogy meglephesd vele szeretteidet. Tudsz még medálba, öngyújtóba is gravíroztatni. Ajándékozz örömöt!

Kulcstartó autómárkával ajánló

Fénykép gravírozása kulcstartódba (fotógravír), másik oldalán kedvenc autód logója színesben

Egyedi fényképes fém kulcstartó - minden jeles alkalomra, autós ismerőseidnek, rokonaidnak, barátaidnak valóban praktikus és hasznos ajándék.

Nagyon közkedvelt, szertett ajándék, meglepetés az autómárkás fém kulcstartó, mert olyan emblémával, felirattal, dátummal vagy fényképpel láthatod el, amivel személyes, egyedi képes ajándékká varázsolhatjuk, tehetjük számodra.

Kiemelt autómárkák fotó-gravírozott kulcstartóra: BMW, Suzuki, Audi, Renault, Seat, Ford, Opel, Mercedes, Volkswagen, Citroën, Jaguár, Hyundai, Kia, Chevrolet, Maruti, Volvo, Mini, Lada, Ferrari ...


Lehetőségeid a kulcstartó gravírozására ...
1. - A fém kulcstartó hátoldalán egy tetszőleges fotó gravírozva,
- előlapján egy autó márkajele színesben

2. - A fém kulcstartó hátoldalán az autó márkajele gravírozva,
- előlapján egy tetszőleges fotó, kép, arckép színesben


Gravírozás - fémajándéktárgyakra egyedi fényképpel, felirattal, lógóval, gravírozva. A kifinomult modern gravírozó eszközeink és egyedülálló rendelő, szerkesztő programunk segítségével tudjuk azt, hogy miképpen lehet az ajándékokat egyedivé és különlegessé varázsolni fotógravírozással.

1. - Rendelés ... válassz autó logót - Szeretteid arcképe gravírozva, a kulcstartó másik oldalán pedig az autód logója színesben ...

Az egyedi gravírozott ajándéktárgyak felirattal való ellátása esetén a szöveg elhelyezésénél több féle feliratozási lehetőség közül választhatsz. A lehetőségeid között található a változatos betűméret, a betűstílus kiválasztása is. A fotógravírozással egy olyan egyedi lehetőséget biztosítunk számodra, amellyel elegáns és maradandó formában rendelheted meg, majd ajándékozhatod meg szeretteidet vagy akár saját magadat. Fotógravírozott ajándéktárgyak, egyedi képes kulcstartók személyre szabva!

Szeretteid, szerelmed arcképe színesben, és autó logó gravírozása kulcstartód másik oldalára

Rendelj valami praktikusat, ami maradandó, bármikor magadnál hordhatod, szép és mutatós is egyben! Rengeteg olyan dolog van, ami ebbe a kategóriába beletartozik, ám itt most fotógravírozott fém kulcstartók közül választhatsz, rendelhetsz online.

És hogy milyen formát öltsön a kulcstartód? Legyen rajta egy helyes kis kép gyermekedről, unokádról, szerelmedről, vagy akár egy jó kis kép a galériánkból. Egy szarvasbogár, kedvenc autód, egy jó grafika szöveggel, dátummal, esetleg egy poénos, humoros idézet, szösszenet? A lehetőségeid tárháza végtelen. Válassz képgalériánkból vagy tölts fel egy saját képet egyedi kulcstartódra, szerkeszd meg, majd rendeld meg, egyed fényképpel ellátott fotógravírozásodat.

Fotó - fémnyomtató eljárás, fotógravírozás. Ezen rendszerünkkel szinte bármilyen digitális fotódat, képedet, ábrádat fel tudjuk vinni a kulcstartó síkfelületére anélkül, hogy festéket használna, vagy kimarna/vésne magából az anyagból.

Anyagveszteség és festékköltség nélkül tesszük a fényképes kulcstartódat személyessé, egyedivé. Készítjük ezt egy olyan eljárással, ahol egy gyémánt bevonatú tűvel a felületet különböző erővel megütve, különböző fényhatású pontokat hozunk létre a tárgyakon gravírozógépünkkel. Így adhatjuk vissza élethűen az eredeti képed árnyalatait, valóság érzetét.

2. - Rendelés ... válassz autó logót - Szeretteid arcképe színesben, a kulcstartó hátoldalán pedig az autód logója gravírozva ...

Fényképgravírozás egyedülálló technológiával, ahol az AjándékABC segítségével, képek, illusztrációk és szöveg kombinálásával készíttethetsz különleges, egyedileg fotó-gravírozott fém ajándéktárgyakat.

Megoldjuk ajándékozási gondjaidat! Varázsold el családodat, barátaidat egyedi gravírozású fényképes fém kulcstartóval. A fényképes ajándék mindig egyedivé és személyessé varázsolja az alkalmakat, ünnepeket! Legyen gravírozott ajándékod egyedi és személyre szabott!

További meglepetések, ajándék ötletek

Ajándékozási hírek, ötletek

Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi...
Tuti tippek a kényes kérdésekre - Karácsonyi ajándékozási etikett!
Szerinted ugyanolyan értékben kell karácsonyi ajándékod adnod, mint amit kaptál valakitől? - Nem, találd meg a legjobb dolgot, amit tudsz adni a kereteidből.
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a...
Ajándékozási illemszabályok - Kíváncsi vagy a tökéletes ajándékozás titkára?
Biztosan mindenki szokott adni és kapni is ajándékot, ha máskor nem is, de legalább évente egyszer: karácsonykor. Nem mindenki tudja, de az ajándékozásnak is megvannak...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz,...
Fém kulacs - Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokra is!
A fehér és fém színű kulacs sportoláshoz, túrázáshoz rendkívül praktikus használati képes ajándéktárgy. Karabinerrel van ellátva a könnyebb használatért. 500...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte...
Megnyílt Budapesten a Cipősdoboz Vár, országszerte 200 gyűjtőponton várják az ajándékokat
Országszerte 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a cipősdoboz ajándékokat hétfő reggeltől, az akció központi...
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Hodászi óvodásokat ajándékozott meg Joulupukki
Egyhetes magyarországi programja keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászra látogatott kedden a Joulupukki, a lappföldi Mikulás, akit a helyi óvodások...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra...
Az Esterházy Madonnát kapták karácsonyra ajándékba a milánóiak
Milánó önkormányzata minden évben egy híres festményt állít ki a karácsonyi ünnepek időszakában, amelyet a milánóiak ingyen láthatnak. Az idei "karácsonyi...